Par futbola kluba Ventspils jauno galveno treneri kļuvis 49 gadus vecais Dejans Vukičevičs no Melnkalnes, kuram trenera karjerā ar diviem klubiem izdevies uzvarēt savas valsts čempionātā un arī izcīnīt kausu.

Trenera karjeru Vukičevičs sāka 2003. gadā klubā vietējā čempionāta klubā Zeta, ar kuru 2007. gadā izcīnīja čempionu titulu. Nacionālajā čempionātā viņa vadībā uzvarēja komanda Mogren, kurai bija pa spēkam arī vienu reizi izcīnīt kausu. Pēdējā viņa darba vieta bija cits Melnkalnes klubs Mladostj, ar kuru izdevās izcīnīt bronzas medaļas. Vukičevičs strādājis arī Moldovas spēcīgākās līgas klubā Dacia, kā arī Serbijas Superlīgas vienībās Vojvodina un Borac Čačak.

«Zinu, ka FK Ventspils ir klubs ar bagātām tradīcijām, klubs, kurš daudz uzvarējis, kurš pavisam nesen bija Latvijas čempions un vienmēr cīnās par pirmo vietu. Man tas ir principiāli tādēļ, ka es pēc rakstura esmu uzvarētājs un uzvarēt gribu vienmēr. Protams, futbolā tas ne vienmēr izdodas, bet jebkurā gadījumā mani interesē tikai tāds izaicinājums – būt pirmajam. Tikai tādus uzdevumus risina manas komandas. Domāju, arī Ventspils līdzjutējus interesē tikai cīņa par pašām augstākajām vietām. Tas ir ļoti labi, bet arī uzliek papildus atbildību, ko es brīnišķīgi saprotu. Es mīlu uzbrūkošu futbolu, mīlu uzvarēt, tomēr nekas nenotiek tāpat vien. Rezultātus nes tikai neatlaidīgs un atbildīgs darbs. Tā kā darbs Ventspilī man ir jauns izaicinājums un arī liels pienākums,» kluba mājas lapā izteicies ventspilnieku jaunais galvenais treneris.

Jau ziņots, ka pēc pagājušās sezonas līgums ar FK Ventspils beidzās angļu speciālistam Polam Ašvortam un abas puses vienojās to nepagarināt. Tāpat izskanējusi ziņa, ka par kluba īpašnieku varētu kļūt Krievijas uzņēmējs Adlans Šišhanovs, kuram vēl pagājušajā sezonā piederēja Moldovas Dacia, taču darījums vēl oficiāli nav noslēgts, tāpēc arī klubs vēl nav nācis klajā ar šiem jaunumiem.

Lasi vēl

Komentāri (7)

  • 0
    karlito 18.01.2018, 11:12:25

    Runā jau skaisti,kaut tik pat labi veiktos arī ar darbiem!

  • -1
    keda 18.01.2018, 12:07:08

    Tagad gaidām ziņas, kas prom un kas paliek... Būs interesanti, tas nu točna. Bet jācer, ka būs arī labi.

  • -1
    Latvija pāri visām! 18.01.2018, 12:20:44

    Gan jau būs labi.

  • -1
    keda 18.01.2018, 12:47:52

    Ai, jau baumo, ka tas iespējamais īpašnieks ir iejaukts visādos skandālos, treneris arī. Lai gan pameklējot internetā, neko diži sliktu par treneri neatrodu. Laiks rādīs...

  • -1
    Latvija pāri visām! 18.01.2018, 17:46:57

    Galvenais ka klubs turpina pastāvēt.

  • 0
    Guantanamo 19.01.2018, 07:03:00

    Ja atnaks privatais, tad kluba pastaves labi ia 1-2 gadus. No sakuma domaju ka dome atpirks daljas, bet ja ta nav, tad zhel, futens valsti iet uz grunti.

  • 0
    keda 19.01.2018, 09:33:41

    Nu nez, RFS un Riga FC pierāda pretējo. Rudenī runāja, ka palikuši atkal bez Eirokausies RFS beigsies, bet turpina tomēr strādāt ar tādu pašu jaudu. Arī Liepāja sanāca atdzimt, bet, kas būs ar Spartaku, gan jautājums. Cita lieta, ka runā, ka tas jaunais īpašnieks kā ar rotaļlietu apietas ar komandām. Apnīk un aizmet prom. Tajā brīdī, lai aizmet kādam ar lielāku interesi

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: