Jaunais gads galda hokeja cienītājiem iesākās ar Latvijas komandu čempionātu, kas risinājās Rīgā un vienlaicīgi bija arī junioru vienību čempionāts.

Ventspils Jaunrades nams šoreiz bija pārstāvēts ar divām komandām pieaugušo konkurencē un vienu junioros. Pirmajā kārtā abas mūsu vienības cīnījās vienā grupā un ļoti veiksmīgs sniegums padevās pirmajai ar Elviju Siliņu, Edžu Kaņepu, Eliānu Ēdeli, Aleksandru Žernovoju un Alvi Siliņu sastāvā, kas uzvarēja visos mačos. Otrā komanda bija ceturtajā vietā apakšgrupā, bet pēc tam uzvarēja otrās līgas cīņās, izcīnot septīto vietu Latvijas čempionāta kopvērtējumā. Komandā startēja Elēna Rācenāja, Elvis Arhinovičs, Alens Kalniņš, Guntis Ernšteins un Haralds Janvars.

Pirmā komanda augstākajā līgā finišēja dalītajā otrajā vietā, taču zaudējums savstarpējā cīņā vienībai Laimītes no Rīgas liedza spēlēt čempionāta finālā un nosūtīja uz maču par bronzu. Diemžēl tajā mūsējie piekāpās Inčukalna komandai, noslēdzot čempionātu ceturtajā vietā. Junioru čempionātā mūsu komandas jaunie censoņi startēja pirmoreiz, pārliecinoties, ka vēl daudz jātrenējas un jākrāj pieredze.

27. janvārī notiks Jaunrades nama kausa izcīņas 3. posms.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: