VK Ventspils volejbolisti Latvijas kausa izcīņas ¼ fināla atbildes spēlē izdevās paņemt vienu setu no pērnā gada Latvijas čempioniem RTU/Robežsardze, taču pusfinālā iekļuva rīdzinieki.

Visās iepriekšējās komandu tikšanās reizēs ventspilniekiem ne reizi nebija izdevies iekost Latvijas volejbola flagmaņiem. Pirmajā setā VK Ventspils vīri, spēlējot saliedēti un daudzveidīgi, prata iegūt nelielu vadību un pirmā seta galotnē ar veiksmīgu darbību blokā pārsteigt pretiniekus, uzvarot ar 25:20. Otrajā setā iniciatīvu ar veiksmīgām servēm pārņēma rīdzinieki, uzvarot setu ar identisku rezultātu - 25:20.

Lai kā arī viesi censtos, trešajā un ceturtajā spēles nogrieznī pretinieku pieredze un meistarība izrādījās pārāka, mūsējiem ļaujot gūt 19 un 20 punktus. Visā spēlē Ventspils piekāpās pretiniekiem ar rezultātu 1:3 (25:20, 20:25, 19:25, 25:20). Oficiālā statistika Latvijas kausa izcīņas spēlēm netiek pierakstīta, tomēr jāuzteic visu 11 spēlētāju parādītais sniegums laukumā, kas ļāva līdzvērtīgi cīnīties ar pieredzējušajiem pretiniekiem.

Šobrīd Ventspils volejbolistiem ir neliela pauze, bet nākamo spēli Nacionālās līgas 1. divīzijā komanda aizvadīs vien 2. decembrī Aizkrauklē. Savukārt 9. decembrī plkst. 13, sporta hallē Pārventa ventspilnieki noslēgs čempionāta pirmo apli ar spēli pret SK Cēsis vienību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: