Sporta hallē Pārventa aizvadīts Ventspils naftas termināla kauss volejbolā, kurā piedalījās četras komandas, tajā skaitā arī ar Baltijas Volejbola līgas pieredzi.

Šoreiz turnīrā startēja Baltijas līgas komandas no Latvijas – Jēkabpils Lūši (2016. gada Latvijas kausa ieguvēji), RTU Robežsardze (2016./2017.gada Latvijas čempioni) un OC Limbaži/MSĢ, kā arī mājinieki VK Ventspils.

Jau par tradīciju kļuvušajais pirmssezonas turnīrs aizritēja spraigās cīņās, kas deva labu iespēju sagatavoties jaunajai zāles volejbola sezonai. Ventspilniekiem turnīra pirmajā dienā ar rezultātu 3:1 izdevās uzvarēt principiālos pretiniekus OC Limbaži/MSĢ komandu, tomēr pret abām pieredzējušākām tika ciests bezierunu zaudējums ar 0:3. Setu rezultāti bija cienījami, tomēr, lai spētu paņemt kaut vienu, meistarības šoreiz pietrūka.

Spēļu rezultāti:
VK Ventspils - OC Limbaži/MSĢ 3:1
VK Ventspils - RTU/Robežsardze 0:3
OC Limbaži/MSĢ - Jēkabpils Lūši 0:3
OC Limbaži/MSĢ - RTU/Robežsardze 0:3
VK Ventspils - Jēkabpils Lūši 0:3
RTU/Robežsardze - Jēkabpils Lūši 1:3

Par sacensību uzvarētājiem kļuva Jēkabpils Lūši, aiz sevis otrajā vietā atstājot, RTU/Robežsardze. Bronzas godalgas, tieši tāpat kā pagājušajā gadā, ieguva mājinieki VK Ventspils, bet ceturtie, arī tāpat kā pērn, palika OC Limbaži/MSĢ volejbolisti.

Labākie spēlētāji:
Armands Āboliņš (Jēkabpils Lūši)
Raimonds Liniņš (RTU/Robežsardze)
Reinis Grīnbergs (VK Ventspils)
Mikus Podkalns (OC Limbaži/MSĢ)

Jauno sezonu Latvijas čempionāta Nacionālās līgas 1. divīzijā volejbola klubs Ventspils uzsāks jau 7. oktobrī, taču oficiālais spēļu kalendārs vēl tiek precizēts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: