SIA ““Ventspils nafta” termināls” (VNT) saņēma apbalvojumu no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Eiropas Mobilitātes nedēļas nacionālajā konkursā. Konkursā piedalījās Latvijas pašvaldības, uzņēmumi un biedrības, kuras ikdienā veicina velokultūras attīstību.

Balvu ar nosaukumu "Par videi draudzīgu pārvietošanās veidu veicināšanu" VNT ir izpelnījies par pasākumu kopumu, kas veicina darbinieku drošu un ērtu pārvietošanos ar velosipēdu gan uzņēmuma teritorijā, gan ārpus tās. VNT darbinieki siltajā sezonā aktīvi pārvietojas pa 100 hektāru lielu teritoriju ar speciālajiem industriālajiem velosipēdiem. Katru gadu kopā ar citiem Latvijas un Eiropas aktīvā dzīvesveida piekritējiem VNT piedalās kampaņā “Ar velo uz darbu”, un darbinieki saņem vērtīgas balvas, ierodoties uz darbu ar velosipēdu kampaņas dienā. Velosipēdistu ērtumam VNT ir izvietojis velonojumes un pašapkalpošanās stendu, pie kura var patstāvīgi pārbaudīt gaisa spiedienu riepās un pieregulēt velosipēda sēdekli. Drošākai pārvietošanai uzņēmuma teritorijā ir ierīkoti veloceliņi.

Eiropas Mobilitātes nedēļas nacionālo konkursu rīko SIA Prospero sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju Eiropas Komisijas iniciētās kampaņas “Eiropas Mobilitātes nedēļa 2017” ietvaros.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    asd. 26.09.2017, 05:16:11

    Ar velosipēdiem pa naftas bāzi pārvietojās arī pag.gadsimta 70.-80.-tos gados.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: