Kā jau ierasts, ik gadu Ventspilī vasarā notiek Latvijā lielākais nūjotāju saiets. Šogad festivāls notiks sestdien, 22. jūlijā, ar kopēju startu plkst. 12:00, gan 5,3km, gan 10,55km distancēs. Festivāls moto šogad ir “Nūjojam ziedošā Ventspilī”.

Pirms starta notiks modes skate, kurai šogad motīvs ir ziedi, ziedi un vēlreiz ziedi un dalībnieki tiks gaidīti interesantos, ziedošos sporta tērpos, kuru demonstrācija notiks 20 minūtes pirms starta un vērtēs žūrijas komisija, kura piešķirs simpātiju balvas.

Visi interesenti, kur nolēmuši startēt nūjošanas pasākumā no 1.jūlija aicināti pieteikt savu dalību festivāla mājas lapā www.nujosanasfestivals.lv sadaļā „Reģistrēšanās”. Tāpat festivālam iespējams pieteikties zvanot galvenajam tiesnesim Andrim Valertam (tel. 29149170) un aizpildīt klātienes reģistrācijas formu.

Nūjošanas vestivālam dalību var pieteikt arī komandas, skaitliski lielākās komandas tiks pie pārsteiguma balvām.

Nūjošana festivālā notiks ar laika mērīšanu, rezultāti tiks fiksēti ar My Laps laika kontroles sistēmu.

Pirms pasākuma būs iespējams iznomāt nūjošanas nūjas, apgūt nūjošanas tehniku, darbosies veselības aleja, kur varēsiet uzzināt daudz interesantu lietu par savu veselību, kā to uzlabot, kā to nostiprināt.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: