Olimpiskajā centrā “Ventspils” tika noskaidroti “Basketvīruss” turnīra uzvarētāji. Šogad turnīrā triumfēja Ventspils 1. ģimnāzija, kura uzvarēja gan basketbola turnīrā, gan karsējgrupu konkursā.

Basketbola komandu trenēja BK “Ventspils” spēlētāji Folarins Kempbels un Aigars Šķēle, bet kluba karsējmeitenes Monta Vēze un Kitija Ābola apmācīja skolas karsējkomandu.

Spraigā fināla mačā Ventspils 1.ģimnāzijas komandai izdevās pārspēt pērnā gada čempionus Ventspils 4.vidusskolu, kurus trenēja Villijs Dīns un Ingus Jakovičs.

Arī cīņa par trešo vietu bija emocijām bagāta, jo Ronalda Zaķa un Arta Ates trenētā Ventspils 6. vidusskola, tikās ar Kristapa Janičenoka un Toma Leimaņa Ventspils 2.vidusskolu, kuri bija šī turnīra jaunpienācēji. 2. vidusskolas komanda aizvadīja teicami priekšsacīkstes, tomēr cīņā par bronzas medaļām spēka pietrūka un šogad vēl bez medaļām, kamēr Ventspils 6. vidusskola ierindojās 3. vietā.

Visas pirmo trīs vietu ieguvēju komandas ieguva medaļas un kausus, bet uzvarētāju komanda arī īpašos čempionu kreklus, kā arī dāvanu karti 150 EUR vērtībā no sporta apģērba ražotāja.

Dalīta 5. – 7. vieta Ventspils 1. pamatskolai un viņu treneriem Andrejam Gražulim, Todam O’Brainam, Ventspils 2.pamatskolai un viņu treneriem Mārim Gulbim un Rihardam Lomažam, Pārventas pamatskolai un viņu treneriem Edgaram Želionim un Mārim Ziediņam.

Karsējgrupu konkursā komandām bija jāizpilda 2 priekšnesumi – jāizveido priekšnesums ar komandas uzmundrinājumu saukli un deju priekšnesumus. Kā labākās šogad žūrija novērtēja Ventspils 1.ģimnāzijas karsējkomandas meitenes.

Savukārt par Metiena konkursa uzvarētāju kļuva Ventspils 1. pamatskolas skolnieks Mārcis Kārkliņš, kurš balvā saņēma kausu un sporta apģērba ražotāja dāvāto Villija Dīna spēles kreklu ar paša spēlētāja parakstu. Arī pašu balvu un laba vēlējumus uzvarētājs saņēma no Vilija Dīna.

Visas komandas tika apbalvotas ar garšīgiem kliņģeriem, bet uzvarētāju komandas vēl balvā saņēma braucienu uz kādu no BK “Ventspils” izbraukuma spēlēm vēl šajā pavasarī.

Jau 4. pavasari pēc kārtas Ventspils skolās plosās pozitīvais vīruss “Basketvīruss”, kura galvenais mērķis ir bērnus iepazīstināt ar basketbolu. Vienu nedēļu BK “Ventspils” spēlētāji kļūst par 7.- 8. klašu zēnu basketbola komandas treneriem, bet kluba karsējmeitenes par tāda paša vecuma meiteņu deju trenerēm.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Edvīns 25.04.2017, 14:45:16

    SuppperMalači :)))

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: