Jaunrades nama galda hokeja komandas spēlētāji Elvijs Siliņš un Laima Kamzola startēja Pasaules kausa posmā Igaunijā. Sacensībās piedalījās 71 spēlētājs no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Somijas, Zviedrijas, Dānijas un Lielbritānijas.

Grupu turnīrā Elvijs bija trešais, nodrošinot sev vietu augstākajā līgā. Laima pirmo kārtu noslēdza ar astoto vietu savā grupā un kvalificējās 1. divīzijai, kurā bija septītā, kopvērtējumā finišējot 37. vietā. Siliņš otrā posma noslēgumā dramatiskā cīņā izrāva vietu astotdaļfinālā. Tajā gan pretī stājās 2013. gada pasaules čempions Atis Sīlis, kurš sērijā līdz četrām uzvarām bija pārāks ar 4:1. Līdz ar to Elvijs Igaunijas posmu noslēdza augstajā 15. vietā.

Tiesa, arī šoreiz bez balvām mūsējie nepalika. Igaunijas posmā tika aizvadīti atsevišķi izslēgšanas turnīri labākajam kvartetam junioru, sieviešu un veterānu nominācijās. Sieviešu nominācijā Kamzola vispirms uzveica spēcīgo Igaunijas spēlētāju Mariju Saveļjevu, bet finālā piekāpās Irīnai Vorobjovai no Krievijas, tādējādi izcīnot otro vietu.

Pasaules kausa posms ''Tallin Cup'' Open nominācijā (71 spēlētājs)
1.Maksims Borisovs Krievija
2.Atis Sīlis
3.Edgars Caics
4.Ņikita Žolobovs Krievija
. . . . . . .
15.Elvijs Siliņš
37.Laima Kamzola

Pasaules kausa posms ''Tallin Cup''
Sieviešu nominācija

1.Irīna Vorobjova Krievija
2.Laima Kamzola
3.Marija Saveļjeva Igaunija
4.Anette Engel Dānija

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: