Ventas 2002 hokejisti izmantojuši HK Valmiera neveiksmi un atgriezušies ceturtajā vietā, turklāt arī saglabājot izredzes, no trešās izstumt HK Liepāja/Juniors komandu.

Ventspilnieki viesos ar 15:3 (!) sagrāva pastarīšus jūrmalniekus, bet valmierieši savā laukumā ar 1:2 piekāpās HS Rīga un atkal noslīdēja uz piekto vietu. Jūrmalā trīs vārtus guva Edgars Cgojevs (2 piespēles), pa diviem sameta Artūrs Homjakovs (1), Mārtiņš Feifers (1) un Oskars Grigulis (2), bet vieni vārti Jāņa Goluboviča (1), Denisa Kateriniča (4), Bruno Bērziņa (1), Oskara Valtera (1) un Ģirta Zvirgzdiņa rēķinā. Līdz ar to Venta 2002 jau nodrošinājusi ceturto vietu, jo Valmieras komandai maču vairs nav, turklāt, veiksmīgi aizvadot pēdējās divas spēles, iespējams apsteigt arī HK Liepāja/Juniors komandu.

Mūsējiem vēl atlicis šodien viesos tikties ar šosezon ļoti labi spēlējošajiem tukumniekiem (43 punkti) un savā laukumā uzņemt liepājniekus, bet tieši pēdējā spēlē, kas notiks jau 2. aprīlī, arī izšķirsies regulārās sezonas bronzas liktenis. HK Liepāja/Juniors ventspilnieks apsteidz par diviem punktiem (36/34), taču komandai atlikusi tikai spēlē Ventspilī. Jāatgādina, ka izslēgšanas spēlēs šogad startēs sešas komadas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: