Deviņi Ventspils Jaunrades nama šaha pulciņa audzēkņi piedalījās Siguldas Valsts ģimnāzijas čempionātā ātrajā šahā, mājās pārvedot arī čempiona titulu.

Sacensībās kopumā piedalījās 67 dalībnieki no Kuldīgas, Dundagas, Siguldas, Olaines, Dobeles, Limbažiem, Vangažiem, Inčukalna, Krimuldas, Rīgas un Ventspils. Visi dalībnieki no iesācējiem līdz otrajām sporta klasēm spēlēja vienā grupā.

Ļoti stabilu sniegumu parādīja ventspilniece Marika Kučuhidze, iegūstot 6,5 punktus no septiņiem, turklāt pirmajās sešās partijās tika izcīnītas uzvaras. Tā Marika ne tikai izcīnīja pārliecinošu pirmo vietu, aiz muguras atstājot vairākus spēlētāju ar augstāku reitigu un sporta klasi, bet arī ieguva 3. sporta klasi.

Labus rezultātus parādīja arī citi Ilzes Burkevicas audzēkņi. Jonatāns Kristiāns Siders un Danils Tolstiks ieguva četrus punktus no septiņiem, bet par puspunktu mazāk Klāvams Nēliusam. Pie punktiem tika arī pārējie ventspilnieki Taisija Kučuhidze, Vsevolods Kosarevs, Elands Kleins, Samuēls Stefans Siders (katram pa trīs punktiem) un Darja Ivanovska (2 punkti).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: