Rīgas Sporta manēžā norisinājās Latvijas pašvaldību sporta veterānu - senioru 54. sporta spēļu sacensības vieglatlētikā telpās, kurās ar labiem panākumiem startēja Ventspils komanda.

Kopumā sacensībās piedalījās aptuveni 400 sportistu no 37 komandām, bet Ventspils tika pārstāvēta ar 11 dalībniekiem. Sacensībās piedalījās sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas.

Sieviešu konkurencē iespaidīgāko sniegumu nodemonstrēja Ināra Lepse, savās vecuma grupā 60m, 200m un 800m skrējienos. Trīs sudraba medaļas izcīnīja Ilga Buntika (3km soļošanā, 60m skriešanā, lodes grūšanā), bet Ligita Ziemane bija labākā tāllēkšanā un izcīnīja otro vietu augstumā. Dana Liepiņa augstlēkšanā un tāllēkšanā palika tūlīt aiz goda pjedestāla, bet Ivetai Stankevicai septītā un divas astotās vietas.

Vīriem savdabīgu hettriku sasniedza divi sportisti. Valdis Cela uzvarēja trīs lēkšanas disciplīnās (augstums, tālums, trīssolis), bet Uģis Lasmanis bija pirmais augstlēkšanā, tāllēkšanā un lodes grūšanā. Juris Baraus savā vecuma grupā bija labākais 800m skriešanā un izcīnīja otro vietu 200 metros. Augstlēkšanā un lodē bronzas medaļas izcīnīja Didzis Matvajs, Aleksejs Iļjušins bija ceturtais 200 metros, bet Jurģis Liepiņš – lodes grūšanā.

Ventspils veterānu kluba sportisti kopvērtējumā ieguva 287 punktus izcīnīja septīto vietu, priekšā palaižot Rīgas SVK, Valmieras, Līvānu novada, Daugavpils, SSB Jūrmalas, Liepājas SSK komandas.

Ar sacensību rezultātiem variet iepazīties ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Opaps 09.03.2017, 23:14:05

    malači

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: