Uzvaru sēriju pēc spēka trešajā spēcīgākajā Itālijas līgā turpina ventspilnieka Reiņa Reinholda pārstāvētā komanda Racing Roma, turklāt komanda turnīra tabulā beidzot pakāpusies augstāk par pēdējo vietu.

Pēdējā mačā Romas klubs viesos tikās ar septiņas vietas augstāk esošo Robur Siena un izcīnīja uzvaru ar 2:1, turklāt panākumu nodrošinot mača priekšpēdējā minūtē. Komandai tas bija trešais panākums pēc kārtas, bet pirms tam tikpat daudz uzvaru bija izdevies sakrāt 24 spēlēs. Reinholds Racing Roma vārtos stājies astoņās spēlēs, kurās izcīnījis trīs uzvaras un tikpat reižu spēlējis neizšķirti, turklāt trīs mačos ventspilnieks palicis sausā.

Viņa komanda beidzot arī izkārpījusies no pēdējās vietas, lai gan joprojām dala to ar vienību Prato. Tuvākie konkurenti ir priekšā par trim un pieciem punktiem, tā ka atlikušajos 11 mačos var pagūt izkļūt ne tikai no izkrišanas, bet arī pat pārspēļu zonas vai arī iesēsties tabulas astē. Nākamajos četros mačos Racing Roma gaida arī trīs tikšanās ar pretendentiem uz pakāpšanos par līgu augstāk, tajā skaitā arī ar grupas līderi Alessandria.

Interesanti, ka itāļu mediji jau ziņo, ka par 19 gadus veco latvieti interesi izrāda arī A sērijas klubi, nosaucot arī konkrētus vārdus - Lazio, Roma un Sampdoria. Tāpat tiek minēta arī Anglijas Premjerlīgas šībrīža līdere Chelsea, kuru trenē itāļu speciālists Antonio Konte.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Batman 03.03.2017, 21:53:51

    Malacis. :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: