Pie 14 panākuma LBL2 otrā posma tabulā tikuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, kas šoreiz savā laukumā pieveica Valmieras/ORDO 2 spēlētājus. Regulārajā sezonā komandai atlikusi viena spēle, bet tad sekos izslēgšanas mači.

Ventspilnieki jau kādu laiku visai droši soļo izslēgšanas spēļu virzienā, bet jaunie valmierieši par tām izmisīgi cīnās, tā ka uzvara viesiem bija pat ļoti nepieciešama. Viesi arī bija kārtīgi noskaņojušies, un līdz pat pēdējām sekundēm risinājās spraiga cīņā.

Vadība šajā mačā mainījās 15 reižu, bet neizšķirts tika fiksēts 14 reižu. Spēles izskaņā veiksmīgāk tomēr nospēlēja mājinieki. Pēdējo ceturtdaļu mūsējie sāka ar +2, drīz vien tika pie četru punktu deficīta, bet 75 sekundes pirms spēles beigām uz tablo bija neizšķirts (76:76). Atlikušajā laikā pie punktiem tika vienīgi VeA – uzvara ar 82:76. Kristaps Purpļevičs bija rezultatīvākais ar 26 punktiem, bet 21 punkts, 14 atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles Denisa Vikentjeva kontā.

VeA savā grupā jau nodrošinājusi pirmo vietu (vēl atlikusi viena spēle) un 13. kopvērtējumā, kas nozīmē, ka izslēgšanas maču pirmajā kārtā būs jātiekas ar komandu Valmiera Glass/ViA (4. vieta, 13–5).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: