Ventspils motobraucēji pelnīti saņēmuši Latvijas Motokrosa federācijas balvas un atzinību par uzvaru šā gada Latvijas čempionāta motokrosā kopvērtējumā, kā arī par Rodeo jauniešu komandas godpilno trešo vietu.

«Lielākais prieks man ir par to, ka komanda uzvarēja. Pirms tam uzvaras laurus bijām plūkuši pirms pieciem gadiem, bet pārsvarā nācās samierināties ar otro vietu, toties tagad pēc pārtraukuma esam atpakaļ čempionu godā,» priecājās Rodeo komandas direktors Arvis Sanders.

Tāpat tika sumināti arī Latvijas izlases dalībnieki gan Pasaules, gan Eiropas Nācijas kausos, kuros tika uzrādīti augstvērtīgi rezultāti. Pasaules Nācijas mačos komandas līderis un vilcējs bija tieši mūsu Rodeo braucējs Matīss Karro, bet Eiropas Nāciju kausā Latvijas izlasi pārstāvēja Toms Macuks, kas kļuva arī par Latvijas čempionu MX2 klasē. Cīņas par Latvijas čempiona tituliem notika astoņu posmu kopvērtējumā, un tas no braucējiem prasīja daudz spēka un stabilitāti, jo katra kļūda varēja dārgi maksāt.

Neatlaidība, darbs un mobilizācija palīdz uzvarēt. Tie ir vieni no svarīgākajiem punktiem uzvarā, atklāja Sanders. «Pēdējie divi gadi, kad mūsu valstī ir grūtāka situācija, radīja problēmas finansējuma piesaistē arī klubā Rodeo. Priecē, ka visi mūsu braucēji spēja mobilizēties un bija gatavi cīnīties par Latvijas čempionāta labāko trijnieku. Sākumā bija doma cīnīties par trijnieku gan Latvijas čempionātā, gan Superkausā, bet, kad apjautām, ka varam uzvarēt, tad visi spēki un iespējas tika koncentrēti tikai uz to. Katrs Rodeo braucējs, mehāniķis un visi pārējie pielika visas pūles, lai mēs būtu labākie Latvijā. Titula nozīmi vairo arī faktors, ka mūsu vadošajiem braucējiem nebija iespējas pirms sezonas aizvadīt treniņnometnes ārpus valsts robežām. Tomēr noslēgumā mums izdevās pierādīt, ka Rodeo ir spēks, ar kuru jārēķinās. Protams, tas nebūtu iespējams bez mūsu atbalstītājiem, kas palīdzēja atgūt Latvijas čempiona titulu. Ventspils komandas sezonas apskats apskatāms http://www.youtube.com/watch?v=ogDt3LjWzbU.”

Atbalstītāji:

AS Ventsbunkers, SIA N&J, Ventspils pilsētas dome, Olimpiskais centrs Ventspils, Aureus Kapitāls, SIA Dzintarjūra, SIA Sumata, Motofavorīts, Suzuki, MOTOREX, Maxmoto SIDI, MOTOSPORTS, PRO GRIP, MELGA, DUNLOP, Pro R motors, SIA Reinfelds, z/s Rusas, AL Automobile,

Toms Macuks – 1. vieta LR čemp. MX2 klasē

Ainars Soks – 1. vieta Superkausa seriālā MX30+ klasē

Arvis Sanders – 1. vieta LR čemp. Senioru klasē

Ralfs Reinfelds – 1. vieta LR čemp. Qvadri 200A klasē

Kristaps Smiltnieks – 1. vieta LR čemp. Qvadri Iesācēju klasē

Emīls Sigajevs – 1. vieta LR čemp. Qvadri 100B klasē

Edgars Meņģelis – 2. vieta LR čemp. Qvadri Iesācēju klasē

Oļegs Jurčenko – 2. vieta LR čemp. Mini MX klasē

Endijs Bernics – 4. vieta LR čemp. Qvadri 200B klasē

Gvido Judeiks – 5. vieta LR čemp. H30 klasē

Kaspars Meņģelis – 6. vieta Superkausa seriālā Qvadri PRO klasē

Raimonds Baltgalvis – 7. vieta Superkausa seriālā Qvadri PRO klasē

Kristaps Meņģelis – 10. vieta Superkauss seriālā Qvadri PRO klasē

Juss Laansoo – Igaunijas izlases dalībnieks Eiropas Nāciju kausā.

Matīss Karro – Latvijas izlases dalībnieks Pasaules Nāciju kausā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: