Labdarības organizācija „Palīdzēsim.lv” kopā ar spožākajiem Latvijas fotogrāfiem ir izveidojusi foto izstādi, kura no šodienas apskatāma „Jūras vārtos".

 Foto izstādes pamatideja - mērķis ir uzrunāt Latvijas iedzīvotājus, nepaiet garām, kaut uz mirkli apstāties un palīdzēt tiem bērniem, kuriem mūsu palīdzība ir vienīgā cerība uz atbalstu. Savos darbos fotogrāfi savu talantu ir veltījuši kādam konkrētam bērnam, ģimenei vai bērnu namam, fotogrāfijās atspoguļojot patieso stāstu par bērnu likteņiem.

Izstādē redzami fotomākslinieku Gvido Kajona, Ilmāra Znotiņa, Ivetas Vaivodes, Oļega Zernova, Annas Novikovas, Jāņa Medņa, Raimo Lielbrieža, Ērika Meinarta, Valda, Kaspara Lielgalvja, Artūra Romanovska, Līgas Vasiļūnas, Andreja Strokina, Rolfa Vendiņa un Santas Spilbergas darbi.

Labdarības organizācijas direktore Ilze Skuja uzskata, ka „sabiedrība reizēm nepamana tos, kam nepieciešama palīdzība tikai tāpēc, ka viņi vienkārši nav redzami. Nav redzama nedz bērna nelaime, nedz tas, kā viņa dzīvi var mainīt cilvēku atsaucība. Fotogrāfu talants caur fotoobjektīva prizmu ataino konkrēto likteni, tiešāk uzrunā ikvienu līdzcilvēku un ļauj rast iedvesmu atbalstīt tos, kam gadījusies kāda neveiksme.”

„Palīdzēsim.lv” ir  labdarības organizācija ar  mērķi palīdzēt Latvijā dzīvojošiem bērniem, kuriem ir veselības, sadzīves vai citas problēmas. Nodibinājums sadarbībā ar pazīstamiem Latvijas fotogrāfiem veido foto stāstus, kā ziedotāju sniegtais atbalsts palīdzējis bērniem. Tādējādi ikviens ziedotājs, apmeklējot organizācijas mājas lapu, var tieši un nepastarpināti redzēt, kā, pateicoties ziedojumam, mainījusies bērna dzīve. 

Izstāde līdz 5. janvārim bez maksas apskatāma katru dienu no 9:00 – 19:00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: