Jaundibinātā biedrība Ventspils Amatieru futbols Pārventas sporta hallē sarīkoja savu pirmo turnīru VAF Kauss telpu futbolā, par kura uzvarētājiem kļuva Ventspils Augstskolas futbolisti.

Sacensībās piedalījās septiņas komandas no Ventspils, Rīgas, Talsiem un Liepājas, kas vispirms tika sadalītas divās apakšgrupās. A grupā spēlēja FK Kurzeme (Ventspils), Napalm (Rīga), Libava City (Liepāja), bet B grupā – Ventspils Augstskola, Estoty/Joma Team (Rīga), Talsi/ FK Laidze un TEM (Liepāja).

A grupā pirmo vietu ieguva FK Kurzeme, Napalm un nospēlējot neizšķirti ar Libava City. B grupā tikai uzvaras Ventspils Augstskolas komandai, kas līdz ar to ne tikai uzvarēja grupā, bet arī iekļuva pusfinālā, kamēr pārējās vienības vēl aizvadīja ceturtdaļfinālā spēlēs. Ventspilnieki ar 10:0 sagrāva TEM, Estoty/Joma Team ar 4:2 apspēlēja Napalm komandu, savukārt trešajā spēlē, arī ļoti aizraujošā cīņā, uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles soda sitienu veidā, kur veiksmīgāki izrādījās talsenieki, aizsūtot mājās liepājniekus. Cīņā par finālu veiksmīgākas bija abas ventspilnieku komandas - Ventspils Augstskola ar 6:2 pieveica talseniekus, bet FK Kurzeme ar 4:1 Estoty/Joma Team. Mazajā finālā rīdzinieki svinēja uzvaru 5:2, bet spēlē par galveno balvi ar 4:2 pārāki izrādījās VeA spēlētāji.

Par turnīra labāko vārtsargu atzina Sandri Krūmiņu no Talsi/FK Laidze, bet labākā uzbrucēja tituls tika piešķirts Ventspils Augstskolas spēlētājam Ivanam Jeļica, kurš turnīrā guva visvairāk vārtus - 7.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: