Saistībā ar SIA „Kurzemes filharmonija” valdes priekšsēdētājas Ivetas Lāces iesniegumā pausto viedokli par tiesisko attiecību izbeigšanu ar 2016.gada 6.novembri, Ventspils pilsētas dome ievēlēšanai SIA „Kurzemes filharmonija” valdes locekļa, kurš ir valdes priekšsēdētājs, amatā atbilstoši veiktajiem cilvēkresursu atlases rezultātiem izvirzīja Sigitu Migoļu.

Ievērojot Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37.pantā un Ventspils pilsētas domes noteikumos “Kārtība, kādā nominē kandidātus valdes locekļu amatiem kapitālsabiedrībās, kurās Ventspils pilsētas pašvaldībai kā dalībniekam ir tiesības izvirzīt valdes locekļus” nosacījumus, tika veikta iekšējā cilvēkresursu atlase. Apzināta atbilstošākā izvēlētā kandidāta Sigitas Migoļas vīzija un mērķi attiecībā uz sabiedrības saimnieciskās darbības vadības jautājumu risināšanu un attīstību.

Sigita Migoļa ir ieguvusi atbilstošu augstāko izglītību - humanitāro zinātņu bakalaura grādu vēsturē Daugavpils Universitātē, Latvijas Kultūras skolā iegūta kultūrizglītības darbinieka, bērnu dramatiskā un leļļu kolektīva vadītāja kvalifikācija, kā arī iegūta profesionālā pieredze kultūras nozarē un vadošos amatos.

Sigitai Migoļai nepastāv normatīvajos aktos noteiktie šķēršļi SIA „Kurzemes filharmonija” valdes locekļa, kurš ir valdes priekšsēdētājs, amata ieņemšanai.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    domīgā 17.10.2016, 14:37:14

    vēlu Sigitai veiksmi, pēc visa kas sabojāts šajā uzņēmumā.

  • -1
    Dominiks 18.10.2016, 09:47:04

    Sigita,lai Tev veicas jaunajā amatā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: