Ar grupas spēlēm pludmales volejbolā startējušas tradicionālās Trīs bumbu spēles, kuras risinās jau sesto reizi un kurās šoreiz startē 12 komandas.

Ja iepriekšējos piecus gadus trīsbumbas sākās ar minifutbola spēlēm, tad tagad izspēles kārtība mainīta un pirmās cīņas risinājās pludmales volejbolā bedrē. Komandu duci izloze sadalīja trīs grupās, no kurām divas labākās ceturtdien varēs turpināt cīnīties par augstākajām vietām.

Ļoti pārlīcinoši spēļu pirmo dienu aizvadīja vieni no volejbola favorītiem Blāzmas spēlētāji, kuri turklāt bija trāpījuši tiešām nopietnā grupā. Tomēr, nezaudējot ne setu, izdevās pieveikt gan Baltijas ekspresi, gan Anzāģi/Popi, gan Ventspils nafta terrminālu. B grupā par pārsteigumu parūpējās debitanti Grizzly..., neierodoties uz pirmo posmu. Grupas pirmās vietas liktenis izšķīrās Gālenes un Sporta mafijas cīņā, kurā pārāki izrādījās Gāliņciema spēlētāji. Trešajā vietā grupā ierindojās Rando K komanda.

Aizraujošākā cīņa izvērsās A grupā, kur tikai pēdējā mačā noskaidrojās uzvarētāji. Līdz tai divas sausās uzvaras bija Nebūs, vecīt, bet spēļu veterāni Viss cieņ' bija tikuši pie uzvaras un vēl viena punkta zaudējumā. Pirms šo abu komandu mača būtiski notikumi risinajās VeA un Nav teikts spēlē, jo studenti, zaudējuši pirmo setu, uzvarēja divus nākamos, nogriežot sāncenšiem ceļu uz pirmo divnieku. Mačā par pirmo vietu divos setos uzvarēja Viss cieņ', tā nodrošinot otrā posma sākumu ar vienu uzvaru kabatā.

Izšķirošie notikumi pludmales volejbolā risināsies ceturtdien, bet jau nākamajā nedēļa sāksies attiecību skaidrošana minifutbolā.

Pirmais sešnieks

Blāzma

Gālene

Viss cieņ'

Baltijas ekspresis

Sporta mafija

Nebūs, vecīt

7.-12. vieta

Anzāģe/Pope

Rando K

Nav teikts

VeA

VNT

Grizzly

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: