Otrdien, 21.jūnijā ar komandas «Trio» uzvaru noslēdzās Ventspils pilsētas 5.atklātā čempionāta petankā trijnieku jeb tripletu komandu finālspēles.

Par Ventspils 2016.gada čempiona titulu un zelta medaļām cīnījās regulārā čempionāta pirmo divu vietu ieguvēji – komandas “Lielie” un «Trio», par bronzas godalgām sacentās komandas “Anemones” un «A.R.D.». Atbilstoši sacensību nolikumam, komandām bija jācīnās līdz divām uzvarām. Lai noskaidrotu uzvarētājus, abiem sāncešu pāriem bija nepieciešamas trīs spēles.

Cīņā par Ventspils čempionu titulu pirmās divas spēles noritēja īpaši sīksti, sākotnēji ar viena punkta pārsvaru (10:9) uzvarēja komanda «Lielie», bet nākamajā spēlē par vienu punktu (11:10) labāka bija komanda «Trio». Trešajā spēlē “Trio” izdevās uzvarēt ar pārliecinošu rezultātu 13: 3.

Sacenšoties par bronzas medaļām, pirmo spēli uzvarēja (13:4) komanda “Anemones”, otrā spēle tik pat pārliecinoši labāk (13: 3) izdevās komandai A.R.D.», bet trešajā izšķirošajā spēlē uzvarēja (13: 5) komanda «Anemones».

Galējais vietu sadalījums Ventspils pilsētas 5.atklātā čempionāta petankā trijnieku jeb tripletu komandām:

1.vieta - "Trio " (Aida Pētersone, Eva Martinsone, Inga Apmane)
2.vieta - "Lielie (Māris Lācis, Kristaps Bože, Nauris Bogdanovičš)

3.vieta - "Anemones" (Agita Puriņa, Aija Rudzīte, Gunta Millere, Gunita Treigūte)

4.vieta - "A.R.D." (Andris Padrevics, Raido Blumbergs, Daiga Mažrima)

5.vieta - “Jausma” (Marta Kozinda, Silva Vensberga, Jautra Grosbārde

Nākamā Ventspils pilsētas čempionāta petankā disciplīna – dubultspēles sāksies otrdien, 28.jūnijā, mēneša garumā otrdienās astoņi spēlētāju pāri vienotā konkurencē aizvadīs apļa turnīru un finālspēles.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: