Vasaras gaidās, 29. jūlijā, Ventspils iedzīvotājus un pilsētas viesus aicina uz ģimenes svētkiem, kas norisināsies starptautiskā jauniešu futbola turnīra “Jurija Bespalova kauss” ietvaros, Olimpiskajā centrā ”Ventspils”.

Ģimenes ar maziem un lieliem bērniem, kā arī jaunieši tiek aicināti pavadīt vasaras dienu sportiskā un radošā atmosfērā, piedaloties komandas un individuālajās stafetēs, izmēģinot savus spēkus futbolā, atbalstot vietējo komandu, un arī pašiem iejūtoties īstu UEFA Čempionu līgas uzvarētāju ādā.

Svētku noslēgumā visus viesus un turnīra dalībniekus sagaida fantastisks, šobrīd populārākās Latviešu jauniešu grupas Carnival Youth, koncerts. Mūziķi Ventspilī spēlēs daļu no savas Eiropas koncerttūres programmas un jaunā albuma “Propeller”.

Starptautisko turnīru 27. - 29. jūlijā organizē Ventspils Futbola Akadēmija par piemiņu Jurijam Bespalovam, un tajā piedalās U-15 grupas komandas no 6 Eiropas valstīm, tostarp arī no Lielbritānijas. Jurijs Bespalovs – bijušais Futbola kluba “Ventspils” (FKV) prezidents, vairākus gadus vadīja tā komandu un kopumā veicināja futbola attīstību pilsētā un Latvijā. Pateicoties J. Bespalova neatlaidībai un cīņas sparam 2009. gadā klubs iekļuva Eiropas līgas grupu turnīrā. Jāatzīmē, ka FKV ir vienīgais klubs Baltijā, kas var lepoties ar tik augstiem sasniegumiem.

FKV bijušais prezidents un, nenoliedzami īstais līderis, vienmēr cienīja un mācīja kluba spēlētājus būt atklātiem un godīgiem pret savu nodarbi un, protams, arī sportu, būt uzticīgiem klubam, kā arī drosmīgiem un tolerantiem laukumā. Tieši šīs vērtības vislabāk raksturo svētkus un turnīru “Jurija Bespalova kauss”.

Visas atrakcijas un Carnival Youth noslēguma koncerts Ģimeņu svētku ietvaros ir pieejami bezmaksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: