Staiceles apkārtnē risinājās L.A.M.A. atklātā čempionāta trešais posms motokrosā, kurā pārstāvēta bija arī Ventspils.

Trase bija tramplīniem bagāta, un laiks lutināja gan braucējus, gan skatītājus. Šoreiz starp 176 motobraucējiem mūsu pilsētas krāsas aizstāvēja Ansis Anševics un darīja to ļoti veiksmīgi. 85 cm3 klasē Ansim divu braucienu summā izdevās izcīnīt trešo vietu, bet čempionāta kopvērtējumā savā klasē pēc trim posmiem viņš ieņem augsto otro vietu, par 14 punktiem atpaliekot no līdera.

Finansiālu apstākļu dēļ šis posms gāja secen vienam no mūsu perspektīvākajiem braucējiem – Andrejam Solncevam. Nākamais posms notiks jūlija pirmajā sestdienā Alojā, bet mums tuvākās sacensības – jūlija vidū Tukumā.

Ar iespaidīgu motoparādi Madonas centrā tika atklāta jaunā Latvijas enduro sezona. Par godu pilsētas 90. jubilejai motobraucēji pieskandināja gan pilsētas centru, gan tās apkārtni. Uz Latvijas čempionāta pirmā posma sacensībām bija ieradušies 77 spēcīgākie daudzdienu motobraucēji no visām trijām Baltijas valstīm. Mūsu pilsētu šajās sacensībās pārstāvēja Alvis Kambuts, kurš abas sacensību dienas startēja godam, izcīnot savā klasē 6.vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: