Šorīt pašvaldības SIA „Ūdeka” dispečerdienests saņēma informāciju par ūdensvada avāriju Lielajā prospektā pie kafejnīcas „Jaunpilsēta”, turklāt tās dēļ uz laiku pārtraukta ūdens padeve vairākām mājām.

Uz avārijas vietā strādā vairākas Ūdekas brigādes, taču ūdensvada avārijas novēršanu apgrūtina sarežģītais kabeļu tīkls šajā vietā.Līdz avārijas novēršanai un tās seku likvidēšanai ūdens padeve būs pārtraukta šādām daudzdzīvokļu mājām:

  • Saules iela 48;

  • Lielais prospekts 53, 55, 56, 57, 58A, 59, 61, 62, 63.

Ūdens padevi plānots atjaunot līdz darba dienas beigām.

Dzeramo ūdeni iedzīvotāji šobrīd var saņemt no Ūdekas speciālās dzeramā ūdens mucas, kas novietota kafejnīcas „Jaunpilsēta” pagalmā.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    bannazy 31.05.2016, 13:28:01

    Paldies udekai par dzeramo udeni kas smird pec sudiem un atrodas jaunpilsetas pagalma.

  • -2
    Pašvaldības SIA "ŪDEKA" 31.05.2016, 14:12:24

    Informējam, ka speciālā dzeramā ūdens muca pēc katras tās lietošanas reizes tiek iztukšota un nākamajā nepieciešamības reizē tajā tiek iepildīts jauns un svaigs dzeramais ūdens, tāpat informējam, ka muca tiek regulāri dezinficēta. Arī šodien mucā tika iepildīts un iedzīvotājiem uz remontdarbu laiku bija pieejams tīrs un kvalitatīvs dzeramais ūdens, tādēļ nevēlamies piekrist, ka tas smirdēja. Turklāt, jāatzīmē, ka šodien dzeramā ūdens mucas ūdeni neizmantoja neviens iedzīvotājs, tādēļ rodas jautājums, pēc kādiem kritērijiem iedzīvotājs ar segvārdu "bannazy" ir izteicis šādu piezīmi.

    Ja arī kāda smaka avārijas apkārtnē bija jūtama, tad tā varēja rasties tikai un vienīgi avārijas seku novēršanas remontdarbu rezultātā.

    Informējam, ka plkst. 13:00 ūdens padeve atjaunota.
    Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

  • -1
    keda 31.05.2016, 16:22:45

    haha, skaisti vien iekrita :D nemaz nav dzēris, bet smird :D

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: