16. martā, Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā (OSC) risinājās Latvijas Futbola federācijas (LFF) finālsacensības futbolā telpās 2006. gadā dzimušajiem spēlētājiem, kurā startēja sešu valsts reģionu spēcīgākās vienības. Ventspili pārstāvošā FA “Ventspils-1” ierindojās pirmajā pozīcijā un kļuva par čempioni.

Ventspilnieki pirmo vietu nodrošināja, uzvarot četrās no piecām spēlēm, un par vienīgo komandu, kas kurzemniekiem atņēma punktus, kļuva SK “Super Nova” – mačs starp šīm sāncensēm noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. Jāpiebilst, ka Ventspils jaunie futbola talanti sacensību gaitā tikai vienu reizi ielaida bumbu savos vārtos.

Sacensību godalgoto vietu ieguvējas tika apbalvotas ar kausu un medaļām. Tāpat ar piemiņas veltēm tika sveiktas visas turnīra dalībnieces, bet sacensību simboliskajā izlasē organizatori iekļāva katras komandas labāko futbolistu – Raineru Petersonu (FA “Ventspils-1”), Kristiānu Černovu (SK “Super Nova”) (rezultatīvākais – 5 vārti), Vladu Orlovu (“Tukuma” SS), Rinaldu Solu (“Jēkabpils” SS), Robertu Vārnu (“Ogres” SC) (labākais vārtsargs) un Renāru Rāmu (FB “Gulbene”).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: