13. februārī, tika aizvadīts pēdējais šīs sezonas Latvijas Frisbija līgas posms vīriešiem, kur par čempioniem jau otro gadu pēc kārtas kļuva Salaspils WT komanda. Pie medaļām tika arī Hardcore Ultimate un ventspilnieki Flying Worms, izcīnot attiecīgi otro un trešo vietu. Par uzvarētājiem 2. grupā kļuva SoulFly UD komanda.

Dienas sākumā savas spēles aizvadīja 2.grupas komandas. SoulFly UD komanda šajā posmā izcīnīja vienu uzvaru divās spēlēs, kas ļāva pārliecinoši izcīnīt 1.vietu Latvijas Frisbija līgas vīriešu divīzijas 2.grupā. Lieliski šo posmu aizvadīja Sirroco Ultimate, kas pārspēja 2 no stiprākajām 2.grupas komandām SoulFly UD un Daugavpils Universitāti, kas ļāva komandai pakāpties par divām vietām turnīra tabulā – izcīnīta 2.vieta. Pie vienas uzvaras divās spēlēs tika Daugavpils Universitāte, ar ko bija par maz, lai nosargātu savu pozīciju turnīra tabulā, kā rezultātā 3.vieta 2.grupā. Arī Valmiera Open komandai šajā posmā bija divas spēles, no kurām tikai vienā tikai izcīnīta uzvara – rezultātā izcīnīta 4.vieta turnīra tabulā. Salaspils Jr komandai izdevās labi aizvadīt šo posmu, izcīnot divas uzvaras trīs spēlēs, kas ļāva pakāpties turnīra tabulā uz 5.vietu. Trīs zaudējumus šajā posmā piedzīvoja MindPV komanda, kā rezultātā tikai 6.vieta turnīra tabulā. Jāpiemin, ka komandai visas spēles ritēja punkts punktā un zaudējums piedzīvots tikai pašā galotnē.

 

Pēc 2.grupas komandām laukumā devās Latvijas vadošās frisbija komandas. Šogad

nepārspēti palika Salaspils WT, kas arī šajā posmā izcīnīja divas uzvaras un čempionu titulu.

 

Jāpiemin, ka Salaspils WT spēle pret Hardcore Ultimate izvērtās ļoti saspringta un bagāta ar karstām diskusijām, bet tās visas tika atrisinātas, kas pierāda, ka visiem spēlētājiem jābūt ļoti objektīviem jebkurā situācijā, kā arī precīzi jāpārzina vissīkākās noteikumu detaļas. Hardcore Ultimate pēc sāpīgā zaudējuma pirmajā spēlē piekāpās arī pēdējā spēlē pret Ultimate Decison. Abi šie zaudējumi netraucēja komandai saglabāt savu pozīciju turnīra tabulā un izcīnīt sudraba godalgas. Veiksmīgi šo posmu aizvadīja Ventspils komanda Flying Worms, kas izcīnīja divas uzvaras un pakāpās turnīra tabulā uz 3.vietu. Arī Ultimate Decision šajā posmā tika pie diviem panākumiem, bet zaudējums tiešajiem konkurentiem no Ventspils neļāva nosargāt savu pozīciju uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena. Bez panākumiem šo posmu aizvadīja UltiManiacs un Ogre NightWatch, kas izcīnīja attiecīgi piekto un sesto vietu.

 

frisbee.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: