Latvijas Basketbola līgas (LBL) kopvērtējuma līdere "Ventspils" otrdien regulārā čempionāta izbraukuma spēlē aizvadīja vāju otro puslaiku, tomēr spēja noturēt pārsvaru un ar 69:63 (25:15, 26:13, 9:15, 9:20) uzvarēt "Jūrmala"/"Fēnikss" vienību.

Lai arī trešās ceturtdaļas vidū "Ventspils" basketbolisti bija pārliecinošā vadībā ar 26 punktu pārsvaru (58:32), turpinājumā cīņas otrajā daļā viesi vairs nespēlēja tik rezultatīvi, kā dēļ ļāva jūrmalniekiem veikt vairāku punktu izrāvienu un divas minūtes līdz pamatlaika beigām panākt jau 56:65.

Atlikušajā laikā jūrmalnieki vēl vairāk pietuvojās pretiniekiem (63:69), tomēr izvirzīties vadībā vai panākt izlīdzinājumu viņiem neizdevās.

Rezultatīvākie "Ventspils" rindās ar 11 punktiem bija Kvameins Mičels un Artjoms Butjankovs, kuram tāpat arī piecas personīgās piezīmes. Pa deviņiem punktiem pievienoja Žanis Peiners un Alans Viginss.

Tikmēr jūrmalniekiem ar 13 punktiem izcēlās Māris Ziediņš un Edgars Jeromanovs, bet desmit punktus pievienoja Aleksandrs Kušnirovs.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: