Jau piekto gadu Olimpiskais centrs Ventspils ar draugu palīdzību sagādājis saviem klientiem iespaidīgu dāvanu maisu, kas vaļā tiks vērts 29. decembrī plkst. 18 Ūdens piedzīvojumu parkā.

Lai gan šogad būs vairāk dāvanu, to iegūšana nekļūs sarežģītāka. Patiesībā viss ir pavisam vienkārši: lai piedalītos izlozē, līdz 27. decembrim jāiegādājas kāds no Olimpiskā centra Ventspils abonementiem uz Basketbola halles atlētikas zāli, Ledus halles slidotavu, Ūdens piedzīvojumu parka atlētikas zāli, lielo un mazo baseinu, visu veidu ūdens nodarbībām un SPA vai Ziemas skeitparku.

 

Tāpat kā pērn, galvenajā balvā būs brauciens četrām personām uz Nīneshamnu Zviedrijā, ko sarūpējis prāmju operators Stena Line. Balvas ieguvējiem būs iespēja doties ceļojumā uz Nīneshamnu ar mašīnu un nakšņot četrvietīgā kajītē ar skatu uz Baltijas jūru. Kopumā tiks izlozēta 51 dāvana, un tas ir par trešdaļu vairāk nekā pērn. Laimētājiem būs iespēja apmeklēt kino Rio, teātra namu Jūras vārti, restorānu Tex-Mex, kafejnīcas Ostas 23 un Stender,s pica, veikalus Sportland, Douglas un top!, Jaunrades nama planetāriju, basketbola kluba Ventspils spēles, kā arī, protams, Olimpiskā centra objektus – Ūdens piedzīvojumu parku, Piedzīvojumu parku vai slēpošanas kalnu Lemberga hūte. Tāpat balvas būs sarūpējuši Diana Sveces, Druvas saldējums, Hercoga druka un The Spirit of Ventspils.

 

Pagājušajā gadā galvenā balva – Stena Line sarūpētais brauciens četrām personām uz Travemindi – tika Dainai Sūngailei. Jaukākais, ka Daina ir ilggadēja Ūdens piedzīvojumu parka kliente un mudina sportot arī visu savu ģimeni, tāpēc, kas zina, varbūt arī šogad Olimpiskā centra dāvanu maisā atradīsies kaut kas viņai. Abonementus bija iegādājušies un izlozē kopumā piedalījās vairāk nekā 500 Olimpiskā centra Ventspils klientu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: