5. decembrī Ventspils Jaunrades namā jau trešo reizi notika atklātais čempionāts dambretē, kurā piedalījās jaunie dambretisti no Ventspils, Kuldīgas, Engures un Aizputes novada, pavisam kopā 57 sportisti, sacenšoties divās vecuma grupās.

U-10 grupā zēniem pirmās divas vietas pārliecinoši izcīnīja ventspilnieki Daniēls Rafaēls Siders un Kristers Frīdenbergs, izcīnot 9 un 8 punktus no 9 iespējamajiem. Tā kā abi ir šī gada Latvijas čempionāta medaļu ieguvēji, cits rezultāts viņiem jau būtu neveiksme. Trešajās vietā ar 6.5 punktiem Engures pārstāvis Dainis Jansons. Meitenēm pirmajā un trešajā vietā engurnieces Rūta Skujiņa un Zane Ozoliņa, otro vietu atvēlot ventspilniecei Letīcijai Doniņai.

 

U-13 vecuma grupā cīņa par pirmajām vietām ritēja ļoti saspringti. Vēl pirms pēdējās kārtas pirmajā vietā turējās ventspilnieks Māris Smildzējs, taču neveiksme liedza saņemt zelta medaļu. Un otro gadu pēc kārtas pirmo vietu ieguva kuldīdznieks Artis Rancāns ar 7.5 punktiem. Otrais Mariuss Vītols no Engures (7 punkti), trešais – Māris Smildzējs (6.5 punkti). Meitenēm pirmā Samanta Leitāne (6.5 punkti) no Engures, otrā Liene Neimane (6 punkti) no Ventspils un trešā Evelīna Štefenberga no Ventspils.

 

Jāatzīmē, ka ceturto vietu ieguva Mikus Āpsis, kurš mācās tikai pirmajā klasē un kuram, tāpat kā Letīcijai Doniņai, tās bija pirmās sacensības mūžā.

 

Sacensības vadīja Ventspils Jaunrades nama dambretes pulciņa vadītājs Andris Sametis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: