Pagājušās nedēļas nogalē norisinājās sestais Rīgas kērlinga čempionāts, kurā piedalījās pa 9 komandām sieviešu un vīriešu konkurencēs. Rīgas čempionātā startēja komandas no Rīgas, Jelgavas, Talsiem un Ventspils.

Komandas tika sadalītas 3 grupās, kur tika izspēlēts apļa turnīrs, pēc tam četras labākās komandas turpināja cīņu par Rīgas čempionu titulu. Ventspils kērlinga klubu pāstāvēja trīs sieviešu komandas (VKK/ Blumberga, komandas «Pērles» un «Quattro»), bet vīriešu komandu sastāvos startēja ventspilnieki Anrijs Mikus Briežkalns (Latvijas junioru izlase - Team Bremanis) un Andris Janbergs ( komanda RKK/ Rudzītis).

 

Zelta medaļas un Rīgas čempionu godu vīriešu un sieviešu konkurencē izcīnīja Jelgavas kērlinga kluba komandas - JUNKERS/ Smilga un JKK/ Rudzīte.

 

Sievietēm cīņa par pirmo vietu izvērtās ļoti sīva - līdz pat pēdējam spēles metienam Santas Blumbergas vadītajai Latvijas junioru izlasei bija iespējas uzvarēt, taču tomēr nācās piekāpties ar rezultātu 4:5. Sudrabs ar zelta maliņu, kas kopvērtējumā ir ļoti labs junioru komandas (Santa Blumberga, Madara Bremane, Helma Gerda Bidiņa, Evelīna Barone, Tīna Siliņa, treneris Artūrs Gerhards) sasniegums.

 

Labs rezultāts - bronzas medaļas arī Latvijas puišu junioru izlasei (Team Bremanis), kurā startēja ventspilnieks A.M.Briežkalns, kas cīņā par bronzu pārliecinoši uzvarēja otra ventspilnieka - Andra Janberga pārstāvēto komandu RKK/ Rudzītis.

 

Apļa turnīru labi aizvadīja arī komanda «Pērles», spējot zaudējumu sagādāt bronzas medaļu ieguvējai - Latvijas kērlinga kluba komandai LKK/ Mača, bet Ventspils kērlinga kluba junioru komandas «Quattro» jaunajām spēlētājām Rīgas čempionāts bija lieliska pieredze un iespēja vienā dienā spēlēt uz īsta kērlinga ledus ar divām Latvijas sieviešu izlasēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: