7. - 8. novembrī Ogres un Lielvārdes sporta hallēs norisinājās 18. starptautiskais frisbija turnīrs “Rīgas Rudens”. Šogad zelta medaļas izcīnija komanda “Salaspils Wild Things” vīriešu konkurencē un komanda “Elvis Presly” no Sanktpēterburgas dāmu konkurencē. Savukārt no ventspilniekiem visveiksmīgāk startēja klubs “Flying Worms” izcīnot 4. vietu.

Vīriešu divīzijā no 20 komandām Latviju pārstāvēja 9 komandas no kuram visveiksmīgākā bija “SalaspilsWT” pārliecinoši izcīnot pirmo vietu spēlē pret rīdziniekiem “Ultimate Decision” (15:7). Goda pjedestālu noslēdza lietuvieši “Vorai”, kuri tikai ar viena punkta pārsvaru bija pārāki par ventspilniekiem “Flying Worms” (13:12). ''Spēlētāji rādija labu sniegumu un cīnījās līdz galam, bet pietrūka veiksme. Neskatoties uz to, ka šajā turnīrā pie medaļām netikām, ieguvām labu pieredzi,'' atzīst Mārcis Skudra ''Flying Worms'' komandas spēlētājs un Ventspils frisbija kluba prezidents.

 

Otra komanda, kura pārstāvēja Ventspili vīriešu divīzijā bija "UltiManiacs". Komandai astotdaļfinālā zaudējums pret rīdziniekiem ''Ultimate Decision'' (8:9) un beigu rezultātā dalīta 9./10. vieta.

 

Sieviešu divīzijā no 11 komandām Latviju pārstāvēja 5 komandas, no kurām 2 pārliecinoši ieņēma pjedestāla 2.-3. vietu. Sieviešu konkurencē pārliecinoši pārākas bija krievietes “Elvis Presly”, kas finālā ar rezultātu 15:9 uzvarēja Salaspils FK komandu. Par bronzas godalgām mazajā finālā tikās Ogres “Moments” ar igaunietēm “Lynx”, kas mazā sastāvā lieliski aizvadīja šo turnīru, tomēr beigās ar 9:13 piekāpās mājiniecēm. Arī sieviešu konkurencē tika pārstāvēta Ventspils ''Ventspils frisbija klubs''. Sešās spēlēs izcīnīta tikai viena uzvara turnīru noslēdzot dalītā 7./8. vietā.

 

Ventspils frisbija kluba prezidents Mārcis Skudra uzsver, ka šobrīd notiek aktīva gatavošanās Latvijas čempionātam telpās, kur Ventspils klubu mērķis ir čempiona tituls.

 

Rīgas Rudens norisinās jau kopš 1998. gada pulcējot labākās komandas no Baltijas reģiona. Šogad turnīrā piedalījās 31 komanda un vairāk kā 300 dalībnieku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: