Kārtējo spēli "MasterCard" Baltijas Basketbola līgā sestdien aizvadīs BK "Ventspils" basketbolisti, savā laukumā uzņemot Lietuvas komandu "Siauliai".

Mača sākums Ventspils Olimpiskajā centrā pulksten 17.30.

Šosezon Latvijas un Lietuvas čempionāta bronzas medaļnieki savā starpā pagaidām nav spēlējuši. "Ventspils" līdzšinējā septiņās BBL spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras septiņās spēlēs un turnīra tabulā ieņem trešo vietu. "Siauliai" ir par vienu uzvaru mazāk. "Siaulai" rindās rezultatīvākais ar 16,3 punktiem vidēji spēlē ir Vitautas Šarakauskas. Viņam seko Dariuss Dvezdauskas (13,3 p). "Ventspils" komandas rindās Rašads Andersons vidēji spēlē gūst 13,9 punktus, Sauļus Kuzminskas - 12,7, bet Jānis Strēlnieks deviņus.

Spēles laikā Ventspils pilsētas un novada skolēni cīnīsies par skaļāko un atraktīvāko basketbola fanu titulu un centīsies izcīnīt galveno balvu - ""A sektora" Ordeni".

 

Ordeņa izcīņa notiks jau trešo gadu pēc kārtas, un pasākuma galvenais mērķis ir jauniešiem parādīt, ka basketbols ir ne tikai profesionāls sporta veids, bet arī saturīga brīvā laika pavadīšanas iespēja, kad kopā ar saviem draugiem vari doties fanot par savu mīļāko sporta komandu.

Šogad dalībniekiem ne tikai būs skaļi jāatbalsta BK "Ventspils" no skatītāju tribīnēm, bet arī jāpiedalās orientēšanās sacensībās, kuras notiks Ventspils pilsētas ielās pirms spēles. Vēl spēles lielajā pārtraukumā būs jāpiedalās stafetēs, bet spēles laikā pēc iespējas skaļāk un atraktīvāk jāatbalsta ventspilnieki. Visus uzdevumus sasummējot kopā, spēles noslēgumā būs zināms arī jaunais ""A sektora" Ordeņa" izcīņas uzvarētājs.

Savukārt pulksten 14.00 kārtējo spēli Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijā aizvadīs "Ventspils Augstskolas" basketbolisti, kuriem pretī stāsies līgas līdervienība "BAA Rīga". Studenti līdzšinējās četrās spēlēs izcīnījuši divas uzvaras, "BAA Rīga" bilance šobrīd – 4:0.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: