Olimpiskajā centrā „Ventspils” no 12. oktobra līdz 11. novembrim uz kopēju mācību treniņu nometni ieradušies trīs Izraēlas izlases sportisti, kuri kopā ar Artūru Plēsnieku, Rebeku Kohu, Ritvaru Suharevu, kā arī labākajiem sporta skolas „Spars” audzēkņiem trenēsies treneru Eduarda Andruškēviča un Viktora Ščerbatiha vadībā.

Sportisti Ventspilī ieradās pēc veiksmīgā starta Eiropas junioru un U-23 čempionātā, kas notika Lietuvas pilsētā Klaipēdā, kur par Eiropas U-20 čempioni svara kategorijā līdz 53kg kļuva Rebeka Koha, Ritvars Suharevs svara kategorijā līdz 69kg ieņēma 2.vietu, bet Artūrs Plēsnieks kļuva par Eiropas U-23 čempionu svara kategorijā virs 105kg. Izraēlietis Bar Lewi Eiropas U-23 čempionāta ieskaitē izcīnīja bronzas godalgu svara kategorijā līdz 62kg.

Treniņnometnes mērķi gan dažādi, jo mūsu sportisti turpina gatavoties Pasaules pieaugušo čempionātam svarcelšanā, kas notiks š.g. 20. – 29.novembrī ASV pilsētā Hjūstonā, bet Izraēlas sportisti Pasaules čempionātā nepiedalīsies un turpinās gatavoties nākošās gada pavasara startiem, kad notiks atlases sacensības uz 2016.gada Riodežaneiro Olimpiskajām spēlēm.

Treneris Eduards Andruškēvičs, ļoti atzinīgi novērtēja šādas treniņnometnes organizēšanu, kas kopā ar laba līmeņa Izraēlas svarcēlājiem, dos iespēju veiksmīgāk un kvalitatīvāk organizēt treniņus, cerot sasniegt labākus rezultātus Pasaules pieaugušo čempionātā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: