Latvijas basketbola klubs "Ventspils" savā Twitter kontā paziņojis par sadarbības pārtraukšanu ar lietuviešu spēlētāju Simu Buterleviču.

25 gadus vecais uzbrucējs jau ir atgriezies dzimtenē un karjeru turpinās Paņevežas "Lietkabelis" sastāvā. Lietuvas klubs savā mājaslapā ziņoja, ka Buterleviča līgumā ar "Ventspili" bija iekļauts punkts, kas paredzēja iespēju pamest komandu.

"Sims daudzus gadus ir spēlējis augstākajā līmenī, un viņa pieredze un teicamās spējas aizsardzībā mūsu komandai būs ļoti noderīgas," mājaslapā citēts Paņevežas kluba direktors Mants Ignatavičs.

"Mums bija robs vieglā uzbrucēja pozīcijā, bet tagad tas ir aizlāpīts," Ignatavičs turpināja. "Esam priecīgi, ka Buterlevičs pievienojās mūsu komandai, jo mums ir problēmas ar savainojumiem un viņa palīdzība būs ļoti svarīga."

Buterlevičs piedalījās visās trīs "Ventspils" līdzšinējās spēlēs "Aldara" Latvijas Basketbola līgā, palīdzot uzvarēt gan "Baronu"/LDz (85:65), gan "Jēkabpili" (89:62), gan "Ogri" (104:51).

Buterlevičs vidēji laukumā pavadīja 16 minūtes un 48 sekundes (lielākais spēles laiks pret "Jēkabpili", mazākais – pret "Ogri") un guva 2,7 punktus. Tāpat viņa rēķinā 3,7 atlēkušās bumbas, 2,3 rezultatīvas piespēles un 2,0 kļūdas.

sportacentrs.com

foto:bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: