Otrdien, 6. oktobrī, BK "Ventspils" aizvadīs kārtējo Aldaris Latvijas Basketbola līgas spēli, kurā tiksies ar līgas jaunpienācējiem BK "Ogre". Spēle norisināsies Ventspils Olimpiskajā centrā un tās sākums 19.

BK "Ogre" Latvijas Basketbolas līgas 1. divīzijā piedalās pirmo reizi. Ogrēnieši pagājušā sezonā kļuva par LBL2 čempioniem, kas ļāva šajā sezonā startēt čempionāta augstākajā līgā. BK "Ogre" galvenais treneris ir pazīstamais latviešu speciālists Edgars Teteris. Komandas sastāvā ir arī bijušais "Ventspils Augstskolas" students Kārlis Apsītis, kā arī pieredzējušais Polijas basketbolists Mihails Hlebovickis, kurš Latvijā spēlējis gan "Barons" sastāvā, gan arī BK "Jēkabpils" komandā. Ievērojama loma komandā arī pierezējušam basketbolistam Laurim Mizim.

Ogrēnieši ir aizvadījuši vienu spēli Aldaris Latvijas Basketbola līgā, kurā tikās ar studentiem no "Latvijas Universitāti" un svinēja uzvaru ar rezultātu 93:81. Spēles rezultatīvākais spēlētājs BK "Ogres" sastāvā bija Mārcis Vītols, kurš guva 18 punktus un izcīnīja 4 atlēkušās bumbas zem groziem.Arī Rihardam Strautam 18 punkti, bet Laurim Mizim 15 punkti un 6 atlēkušās bumbas.

Savukārt ventspilnieki jau paspējuši aizvadīt divas spēles valsts čempionātā un abās svinēt pārliecinošas uzvaras. Pirmajā mājas spēlē pārspēja BK "Barons/Ldz" ar rezultātu 85:65, bet izbraukuma spēlē Jēkabpilī sagrāva vietējos "lūšus" ar rezultātu 89:62. Jāatzīmē, ka abās spēlēs ventspilnieku rindās rezultatīvākais vīrs bija Kvemains Mičels, kurš spēlē pret BK "Barons/Ldz" guva 15 punktus, bet vēl rezultatīvāku spēli aizvadīja pret BK "Jēkabpils", gūstot 26 punktus.

Abas spēles ventspilnieki aizvadīja pēc līdzīga scenārija. Pirmos spēles ceturtdaļu aizvadot līdzīgā cīņā, bet jau otrās ceturtdaļas noslēgumā iemantoja komfortablu pārsvaru, ko spēles gaitā tikai turpināja audzēt. Kā izvērtīsies spēle pret līgas jaunpienācējiem, to līdzjutēji varēs noskaidrot atnākot uz Olimpiskā centra "Ventspils" Basketbola halli otrdien, 6. oktobrī.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: