Zeltaini rudenīgā koku rota var būt gan prieks, gan raizes vienlaikus, jo līdz ar lapkriti jāparūpējas par lapu grābšanas un savākšanas darbiem. Lai atvieglotu privātmāju iedzīvotājiem šos rudens darbus, pašvaldība arī šoruden organizē akciju, kā ietvaros iedzīvotājiem ir iespēja no savām privātām teritorijām sagrābtās un maisos saliktās koku lapas pieteikt bezmaksas izvešanai.

Lapu savākšana no privātmājām notiks no 1.okotbra līdz 15. novembrim.

 

Maisus izvešanai var pieteikt, zvanot p/i „Komunālā pārvalde”, pa tālr. 636 24269 darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00, vai arī sūtot e-pastu uz kom.parvalde@ventspils.lv, norādot precīzu adresi un vietu, kur maisi novietoti.

 

Pēc informācijas saņemšanas maisi tiks aizvesti 2 darba dienu laikā, bet iztukšoti tie tiks atvesti atpakaļ.

 

P/i „Komunālā pārvalde” atgādina, ka maisos nedrīkst atrasties zari, kā arī sadzīves atkritumi, jo lapas tiks izmantotas kompostam.

 

Lapu maisu centralizēta savākšana ir tikai viena no pašvaldības atbalsta aktivitātēm iedzīvotājiem pieguļošo teritoriju tīrīšanā un kopšanā. Jau sākot ar 15. novembri līdz 15. decembrim privātmāju īpašnieki varēs pieteikt kaisāmā materiāla piegādi ietvju kaisīšanai , kas atrodas pieguļošās teritorijas robežās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: