Šajā nedēļas nogalē Ventspilī valdīs spēcīgas basketbola vēsmas, jo pie mums notiks vairākas basketbola spēles un turnīri.

Sākums tiks dots šodien, kad jau no plkst. 12 Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē risināsies Baltijas Brīvostu basketbola turnīrs, kurš turpināsies arī sestdien no plkst. 11.30 sporta namā Centrs.

Sestdien visiem basketbola interesentiem būs iespēja apmeklēt piecas spēles. Pirmās, plkst. 11, laukumā dosies D1 un D2 grupas meitenes, kuras 6. vidusskolas sporta zālē Swedbank Jaunatnes basketbola līgas ietvaros spēkosies ar Rīdzenes vienaudzēm.

Drīz pēc tam tajā pašā 6. vidusskolas zālē šīs pašas meitenes uzņems Juglas basketbolistes. Bet plkst. 14 pēc trešās uzvaras dosies Ventspils Augstskolas basketbolisti, kuri Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē cīnīsies ar līgas līderiem BAA Rīga spēlētājiem (četras uzvaras tikpat spēlēs). Turpinājumā plkst. 16 sekos Jaunās sieviešu basketbola līgas spēle (6. vidusskolas sporta zāle), kurā mūsu BK Ventspils (3 uzvaras 3 spēlēs) basketbolistes uzņems Juglas komandu (3 uzvaras un 2 zaudējumi).

Noslēgumā, plkst. 17.30, sekos MasterCard Baltijas Basketbola līgas spēle, kurā BK Ventspils (5 uzvaras, 2 zaudējumi) uzņems savus principiālos pretiniekus Šiauliai (4 uzvaras, 3 zaudējumi) spēlētājus. Šīs spēles ietvaros notiks Ventspils pilsētas un novada skolēnu cīņa par skaļākā un atraktīvākā basketbola fana titulu, kur galvenā balva būs A sektora Ordenis. Ordeņa izcīņa notiks jau trešo gadu pēc kārtas, un pasākuma galvenais mērķis ir jauniešiem parādīt, ka basketbols ir ne tikai profesionāls sporta veids, bet arī labs brīvā laika pavadīšanas veids. Šogad dalībniekiem ne tikai būs jāatbalsta BK Ventspils, bet arī jāpiedalās orientēšanās sacensībās, kuras pirms spēles notiks Ventspils pilsētas ielās, kā arī spēles lielajā pārtraukumā būs jāpiedalās dažādās stafetēs. Visus uzdevumus summējot kopā, spēles noslēgumā būs zināms jaunais A sektora Ordeņa izcīņas uzvarētājs. Jāpiebilst, ka pēc spēles visi līdzjutēji varēs tikties ar komandas spēlētājiem un kopīgi nofotografēties, kā arī saņemt autogrāfus.

Punktu basketbola spēlēm pieliks Ventspils Augstskolas basketbolisti, kuri svētdien plkst. 14 Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē tiksies ar Gulbenes spēlētājiem. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: