Latvijas Basketbola Līgas vadība apstiprinājusi jaunās sezonas pirmo divu apļu turnīru un kļuvis zināms, ka BK Ventspils pirmo oficiālo spēli jaunajā sezonā aizvadīs 29. septembrī savā laukumā.

Pērnās sezonas vicečempione BK Ventspils sezonu iesāks 29. septembrī savā laukumā tiekoties ar Barons/Ldz. Šogad nolemts, ka BK Ventspils LBL čempionātā aizvadīs četrus apļus. Bez mūsu komandas turnīrā vēl startēs VEF Rīga, BK Jēkabpils, Liepāja/Triobet, Jūrmala/Fēnikss, Barons/LDz, Valmiera/Ordo, BK Jelgava, Latvijas Universitāte, BK Ogre un jaunpienācēja Valka/Valga.

Regulārā sezona sāksies 29.septembrī un ilgs līdz 27.aprīlim. VEF Rīga un Valka/Valga ar visām komandām spēlēs pa divām reizēm (pa 20 spēlēm), deviņas pārējās komandas savā starpā spēlēs pa četrām reizēm (kopā katrai 36 spēles). Komandas rangu tabulā tiks sarindotas, ņemot vērā izcīnīto uzvaru procentu (ja tas ir vienāds, spēkā stājas FIBA noteikumos atrunātie papildus kritēriji).


Izslēgšanas turnīrā piedalīsies pamatturnīra sešas labākās komandas (arī Valka/Valga – ja kvalificēsies). Ceturtdaļfinālā sērijās līdz trim uzvarām spēlēs 3. un 6., kā arī 4. un 5.vietas ieguvēji. Arī pusfinālā un bronzas sērijā cīņa ritēs līdz trim uzvarām.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: