Ventspilnieks Dāvis Lejasmeiers ir devies uz Zviedriju, kur nākamo sezonu aizvadīs čempionvienībā "Sodertaljē Kings". Lejasmeieram spēkā ir vēl viena gada līgums ar BK "Ventspils", tāpēc Zviedrijas klubam tiek izīrēts līdz jaunās sezonas beigām.

BK "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics: "Ceram, ka tik talantīgam basketbolistam, kāds ir Dāvis, izdosies sevī nostiprināt pārliecību, nostabilizēt sniegumu un ielēkt jaunā kvalitāte. Dažreiz ir nepieciešams nomainīt apstākļus, lai iegūtu jaunu "rāvienu" turpmākajai basketbolista karjerai. Novēlam Dāvim sportisku niknumu, teicamu veselību un veiksmi, kā arī-gaidām atpakaļ!".

Dāvis Lejasmeiers ir Ventspils sporta skolas "Spars" audzēknis, bet 2009. gadā kļuva par "Ventspils Basketbola skolas" audzēkni un "Ventspils augstskolas" komandas spēlētāju. 2010. gada nogalē tiek izīrēts BK "Liepājas/Lauvas", bet 2011. gada sezonu uzsāk jau kā BK "Ventspils" spēlētājs.

Dāvis Lejasmeiers:" Vēlos pateikt paldies BK "Ventspils" klubam,tā vadītājiem un personālam ,par šo laiku, ko pavadīju komandā.Par iespēju trenēties pie augsta līmeņa treneriem un spēlēt augsta līmeņa sacensībās,kas palīdzēja iegūt neatsveramu pieredzi savas karjeras attīstībai.


Esmu gatavs jauniem izaicinājumiem un tāpēc savu karjeru turpināšu Zviedrijas čempionvienībā,kurā būs iespējas sevi apliecināt gan Eiropā, gan vietējā čempionātā, kā arī trenēties un spēlēt pie trenera ,kura metodes un spēles stils atšķiras no tā, kādā esmu spēlējis līdz šim.Līdz ar to ,man būs iespēja attīstīt sevi kā spēlētāju un uzzināt ko jaunu."

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: