Izstāde tapusi Rīgas Kultūras centrs „Iļģuciems” sadarbībā ar Sergeja Jēgera labdarības fondu organizēto starptautisku „zaļo domāšanu” atbalstošu projektu ar kopējo nosaukumu „Džinsi – otrā dzīve”.

Projekta ietvaros visi interesenti tika aicināti izgatavot un iesniegt tekstila darbus, kuros ir izmantots džinsu audums. Projektam iesniegto darbu pirmā eksponēšana notika Rīgas Kultūras centra „Iļģuciems” organizētās Starptautiskās tekstilmozaīkas izstādes „Rīgas vasara” ietvaros 2015. gada augustā. Labdarības projektu ar saviem darbiem ir atbalstījušas ne tikai Latvijas rokdarbnieces, bet arī Krievijas, Baltkrievijas un Igaunijas rokdarbnieces.

 

Visi iesūtītie darbi tiks eksponēti dažādās Latvijas pilsētās kā ceļojošā izstāde un novembrī nodoti Labdarības fonda rīcībā projekta pabeigšanai – fonda mērķu īstenošanai, palīdzot bērniem ar īpašām vajadzībām.

Ieeja - pieaugušajiem – 0,90 EUR vai 0,60 EUR + 30 venti; skolēniem, studentiem, pensionāriem – 0,40 EUR vai 0,20 EUR + 20 venti; ģimenes biļete (2 pieaugušie + 1-5 bērni skolēnu vecumā) – 1,80 EUR vai 1,10 EUR + 70 venti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: