BK "Ventspils" noslēdzis vienošanos ar lietuviešu spēlētāju Simas Buterlevičius līdz šīs sezonas beigām. Lietuviešu basketbolists "Ventspils" komandā aizvadīja divu nedēļu ilgu pārbaudes laiku, kurā demonstrēja pārliecinošu sniegumu kā treniņu procesā, tā arī pārbaudes spēlēs.

26 gadus vecais un 200 cm garais basketbolists pagājušo sezonu aizvadīja Lietuvas klubā Utenas "Juventus", vietējā čempionāta spēlēs laukumā pavadot vidēji 29 minūtes, gūstos 9 punktus, izcīnot 5 atlēkušās bumbas un atdodot 2 rezultatīvas piespēles.

Buterlevičius kopā ar BK "Ventspils" aizvadīja četras pārbaudes spēles, vidēji katrā spēlē gūstot 6 punktus un izcīnot 2 atlēkušās bumbas.

Simas Buterlevičius

Pozīcija: Uzbrucējs
Dzimis: 18.04.1989.
Augums: 200 cm
Svars: 94 kg

Šobrīd Kārļa Muižnieka rīcībā ir 13 spēlētāji: Artjoms Butjankovs, Alans Viginss, Artis Ate, Dāvis Lejasmeijers, Kvameins Mičels, Iļja Gromovs, Andrejs Gražulis, Rihards Lomažs, Māris Gulbis, Andrejs Šeļakovs, Simas Buterlevičius, kā arī Kristaps Janičenoks un Žanis Peiners, kuri šobrīd atrodas Latvijas valstsvienības rīcībā.

BK "Ventspils" komanda ir aizvadījusi četras pārbaudes spēles, kurās ir izcīnītas divas uzvara pret Krievijas klubiem "Krasnij Oktjabrj" un Maskavas "Dinamo", spēle ar Klaipēdas "Neptunas" nolsēgusies neizšķirti, bet vienā spēlē pret Kauņas "Žalgiris" piedzīvots zaudējums.

bkventspils.lv

foto:bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: