Latvijas basketbola klubs "Ventspils" aizvadījis otro pārbaudes spēli divās dienās, ar 58:75 piekāpjoties titulētajam Kauņas "Žalgirim".

Klaipēdā notikušajā spēlē "Ventspils" joprojām iztika bez izlases rīcībā esošajiem Kristapa Janičenoka un Žaņa Peinera, taču Kauņas "Žalgira" sastāvā robi bija daudz lielāki - Lietuvas sastāvā ir pieci Kauņas komandas spēlētāji.

Pirmajā ceturtdaļā ventspilnieki pretiniekiem atļāva gūt tikai astoņus punktus (14:8) un bija vadībā arī pēc pirmā puslaika, taču Kārļa Muižnieka vadītā komanda aizvadīja ļoti neveiksmīgu trešo ceturtdaļu. "Žalgiris" veica izrāvienu 14:0 un no iedzinējiem jau pārtapa par komandu, kas vadībā ar 51:41. Beigās"Ventspilij" atspēlēties vairs neizdevās un zaudējums 58:75, kas ir pirmais pirmssezonas pārbaudes spēļu ciklā. "Ventspils" rēķinā arī neizšķirts pret "Neptunas" un divas uzvaras, bet vēl pirms jaunās sezonas sākuma paredzētas četras pārbaudes spēles.

"Ventspils" rindās  ar 11 punktiem rezultatīvākais bija Māris Gulbis, kuram arī piecas atlēkušās bumbas, bet Andrejam Šeļakovam astoņi punkti. Vismaz divus punktus guva visi spēlei pieteiktie "Ventspils" spēlētāji, bet visilgāko spēles laiku aizvadīja Kvameins Mičels, kurš 25 minūtēs trāpīja tikai vienu no pieciem metieniem no spēles un guva trīs punktus, taču izdarīja arī trīs rezultatīvas piespēles.

"Ventspils" kopumā ļoti neveiksmīgi uzbruka no tālās distances, trāpot tikai trīs no 23 tālmetieniem, kamēr "Žalgiris" šajā spēles komponentā bija izcils - 70% precizitāte (7/10). Ar 17 punktiem Kauņas komandā rezultatīvākais bija Broks Motums.

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: