Upesciemā ar Ventspils kērlinga kluba spēlētāju labiem panākumiem noslēdzās Latvijas čempionāta petankā vienspēlēs sievietēm.

Pēc čempionāta 1.kārtas, kas notika maijā Ventspilī, pirmās dievas vieta ieņēma ventspilnieces Agita Puriņa un Evita Viļumova.

 

Sestdien Upesciema stadionā par 2.kārtas pirmo divu vietu ieguvējām atkal kļuva ventspilnieces - pirmajā vietā Eva Martinsone, bet otro vietu atkal izcīnīja Evita Viļumova, kas čempionāta divu kārtu kopvērtējumā E.Viļumovai deva zelta medaļu un ceļazīmi uz pasaules čempionātu Nicā. Čempionāta sudraba medaļu izcīnīja sporta kluba «Upesciems» spēlētāja Laura Miglāne, bet bronzas medaļu - ventspilniece Inga Apmane. Kopvērtējumā čempionāta ceturtā vieta Evai Martinsonei, arī citām Ventspils kērlinga kluba spēlētājām atzīstami rezultāti - sestā vieta Aijai Rudzītei, bet astotā Agitai Puriņai.

 

Latvijas čempionātā vienspēlēs sievietēm piedalījās 26 dalībnieces no sešiem sporta klubiem - ”Upesciems”, «Boule», «Upesciema Warriors», ”Rīgas petanka», ”Petank Ikšķile” un Ventspils kērlinga kluba.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: