Drīz startēs ilgi gaidītais Olimpiskā centra Ventspils jeb, kā tautā sauc, pilsētas čempionāts basketbolā.

8. novembrī plkst. 20 Olimpiskā centra Ventspils Basketbola halles preses telpā notiks komandu pārstāvju un citu interesentu kopā sanākšana, lai apspriestu turnīra norisi un visu, kas saistīts ar to. Šogad plānots, ka čempionātā startēs astoņas komandas, kas ir par divām mazāk nekā pagājušajā gadā, un pirmās spēles paredzētas jau drīz pēc komandu kopā sanākšanas. Arī šogad pilsētas čempionāts notiks ar Olimpiskā centra Ventspils atbalstu.

Čempionāta galvenais tiesnesis Matīss Graudiņš Ventas Balsij uzsvēra, ka spēlētāji jau izrādījuši lielu interesi par čempionātu un ar nepacietību gaida pirmās spēles. «Tas, ka šogad turnīrā spēlēs astoņas komandas, izskaidrojams ar to, ka vairāki basketbolisti pametuši Ventspili, līdz ar to rodas grūtības nokomplektēt komandas. Priecē tas, ka būs vairākas sporta skolas Spars komandas, kas jaunajiem spēlētājiem nāks tikai par labu un būs vērtīgāka pieredze. Arī šogad mums palīdzēs Olimpiskais centrs Ventspils, lai varētu čempionātu aizvadīt pienācīgā līmenī.

Protams, ir idejas, kā attīstīt šo turnīru un censties iesaistīt vairāk mūsu pilsētas iedzīvotāju. Gribētos jau izveidot divas līgas – otrajā vairāk spēkotos entuziasti un iesācēji, kuru mērķis būtu iekļūt augstākajā līgā. Bet tas vēl ir tikai idejas līmenī un pie tā mēs vēl strādāsim, lai tas ventspilniekiem būtu interesants un aktīvs brīvā laika pavadīšanas veids.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: