Bijušais Latvijas čempiones futbolā "Ventspils" aizsargs Antons Kurakins uz pārbaudes laiku pievienojies Skotijas premjerlīgas klubam Hamiltonas "Academical", informē sportista pārstāvošā aģentūra MVA.

Kā raksta MVA, dažu dienu laikā kluba pārstāvji izlems vai Kurakins pievienosies komandai nākamajā sezonā, kas sāksies augustā.

Kā zināms, Kurakins svētdien aizvadīja pēdējo spēli "Ventspils" vienībā, atvadoties no tās ar neizšķirtu 1:1 pret Rīgas "Skonto".

Aizsargs "Ventspils" vienībai pievienojās 2011.gadā, kad kopā ar komandu kļuva par Latvijas čempioniem. Divus un trīs gadus vēlāk klubs atkārtoja savu panākumu, bet aizpērn kļuva arī par Latvijas kausa ieguvējiem. Tāpat Kurakins kopā ar Latvijas izlasi pērn izcīnīja Baltijas kausu.

Latvijas čempionātā "Ventspils" sastāvā Kurakins aizvadījis 123 mačus, kuru laikā izcēlies ar pieciem vārtu guvumiem. Savukārt Eirokausos bijušais ventspilnieks aizvadījis desmit cīņas, gūstos vienus vārtus.

Šosezon Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" turnīrā aizsargs aizvadīja 11 spēles, kurās laukumā bija visu mača laiku.

Pirms pievienošanās "Ventspilij", pašlaik 25 gadus vecais Kurakins spēlēja Rēzeknes "Blāzmā", kā arī dažādos klubos Skotijā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: