Olimpiskajā centrā „Ventspils” sporta bāzēs no 1. līdz 6. jūnijam notiks Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa starptautiskā hokeja meistarības nometne, kurā piedalīsies 65 jaunieši no Kazahstānas, Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas vecumā no 8 līdz 18 gadiem.

Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa starptautiskā hokeja meistarības nometnes Latvijā notiek jau piecus gadus, bet šogad pirmo reizi tā notiek Olimpiskā centra „Ventspils” ledus hallē.

Treniņnometni vadīs vairāki treneri no Kanādas un Latvijas.

Tim Turk – Ripas kontroles un metienu tehnikas treneris. Prasmju attīstības treneris Carolina “Hurricanes” (NHL) un Tampa Bay “Lightning” (NHL). PROshooters īpašnieks un spēlētāju attīstības vadītājs.

Lucas Lawson – Slidošanas tehnikas un video treneris. Pēdējos 5 gadus vada slidošanas treniņus Montreal Canadiens (NHL) vasaras attīstības nometnē. Pro Skaters Inc. dibinātājs un treneris.

Vyacheslav Kuznetsov – Slidošanas tehnikas treneris Philadelphia Flyers (NHL), Adirondack “Phantoms” (AHL), junioru komandā “Flyers Elite” un hokeja klubā “Comcast” (AAA).

Dan Reja – Ripas kontroles un metienu tehnikas treneris uz ledus un ārpus tā ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Hokeja skolas Dangle Hockey school (Kanāda) dibinātājs un tās galvenais treneris.

Juris Klodāns – Vārtsargu treneris Dinamo Rīga (KHL)

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: