9. maijā plkst. 10:00, Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā notiks spēka, izturības un un ātruma sacensības „BootCamp Ventspils 2015”.

Jau 2014. gada augustā Ventspilī, Piedzīvojumu parkā tika organizētas pirmās CrossFit veida sacensības, kuras ieguva ļoti labas dalībnieku atsauksmes un visai lielu skatītāju ievērību. Tomēr jāatzīst, ka augustā notikušās “X-power spēka un izturības spēles 2014″ bija paredzētas cilvēkiem ar pamatīgu fizisko sagatavotību un zināmām iemaņām. Lai parādītu to, ka CrossFit veida nodarbību galvenā būtība ir biedriskums un funkcionalitāte, „BootCamp Ventspils 2015” ir sacensības, kurās tiks iekļauti vienkāršāki un jebkuram cilvēkam izpildāmi elementi. Šo sacensību galvenais mērķis – izaicināt sevi un samērot spēkus ar citiem. Iecerēts, ka sacensību dalībnieku vairākums būs Ventspilī dzīvojošie, tomēr noteikti ciemos atbrauks arī sacensties gribētāji no citām pilsētām.


Šīs sacensības noteikti nebūs tik iespaidīgas kā Latvijā (un arī Ventspilī) līdz šim redzētās, tomēr organizatoru komanda cer, ka tās tiks aizvadītas lieliskā atmosfērā un veselīgā sacensībā. Vairāk informācijas par sacenībām atrodams sadaļā “BootCamp Ventspils 2015“. Piedalīties gribētājus aicinām iepazīties ar dokumentiem un pieteikties savlaicīgi, jo sacensību dalībnieku skaits ir ierobežots – 25 vīrieši un 15 sievietes. Sacensībās drīkst startēt dalībnieki, kuri sasnieguši 16 gadu vecumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: