Latvijas čempionātā petankā aizvadīta sieviešu vienspēļu turnīra pirmā kārta, kurā veiksmīgi spēlēja ventspilnieces. Sacensībās Piedzīvojumu parka laukumā piedalījās 26 dalībnieces no sporta klubiem Upesciems,Boule,Upesciema Warriors, Rīgas petanka, Petank Ikšķile un Ventspils kērlinga kluba.

Ventspilniecēm šajā sacensību posmā izdevās ļoti labs starts – par čempionāta pirmā posma uzvarētāju kļuva Ventspils kērlinga kluba pārstāve Agita Puriņa, bet otro vietu izcīnīja Evita Viļumova. Trešā vieta tika sporta kluba Upesciems spēlētājai Laurai Miglānei, bet viņai uz papēžiem mina vēl divas Ventspils kērlinga kluba pārstāves – Inga Apmane un Aida Pētersone. Kopumā Ventspili šajā posmā pārstāvēja astoņas sportistes. Latvijas vienspēļu čempione petankā būs zināma pēc otrās kārtas izspēles, kas notiks vien 22. augustā Upesciemā. Pilsētas čempionāts petankā šogad risināsies četros veidos un tiks izspēlēts līdz oktobrim.

 

Vispirms tiks noskaidroti čempioni trijniekos jeb tripletos, tad sekos turnīrs divniekiem jeb dupletiem (abos vienotā konkurencē vīriešu, sieviešu un mix komandas) un sacensības mix dupletiem, bet punkts tiks pielikts ar individuālajiem mačiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: