Rietumu līgā basketbolā pusfinālu sasnieguši pašreizējie čempioni "Baltijas Ekspreša" basketbolisti, kas divu spēļu summā pieveikuši komandu "Saldus".

Pirmajā mačā viesos ekspreši pirmajā puslaikā iedzīvojās 12 punktu deficītā, otrajā puslaikā prata to sadeldēt, bet beigās viņiem tomēr nācās samierināties ar zaudējumu (70:75). Atbildes mačs Ventspilī sākās ļoti nervozi, jo abu komandu spēlētāji meta garām pat no ļoti labām pozīcijā, bet pēc desmit minūtēm mājinieki bija vadībā ar 9:3.

 

Otrajā ceturtdaļā Baltijas Ekspresis palielināja savu pārsvaru, tomēr pirms izšķirošajām desmit minūtēm komandas šķīra vien seši punkti – 36:32. Vairāk spēka tām bija atlicis pieredzējušākajiem ventspilniekiem, kas sāncenšiem ļāva gūt vien piecus punktus, svinot uzvaru ar 61:37 un uzvarot arī divu spēļu summā.

 

Rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Dāvis Kundrats. Pusfinālā ekspreši tiksies ar Kazahstānas kluba Barsy Atyrau, kas vēl pērn spēlēja BBL, un BK Tukums dueļa uzvarētāju. Pēc pirmā mača 19 punktu pārsvars (81:62) ir kazahiem. Otrais pusfināla pāris jau ir zināms – par vietu finālā cīnīsies regulārās sezonas uzvarētājs BK Viss.lv Kandava un Talsu basketbolisti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: