Sporta skolas Spars jaunie šorttrekisti sekmīgi startējuši Evo Cup finālā Elektrēnos (Lietuva), kurā pretī stājās slidotāji no Lietuvas, Polijas un Krievijas.

Treneru Irinas Gončarovas un Raivja Rakicka vadībā mačos startēja 21 ventspilnieks, kopumā izcīnot 16 zelta, 11 sudraba, sešas bronzas medaļas un 12 kausus. Junioru G grupā meitenēm trīs distanču kopvērtējumā par absolūto uzvarētāju kļuva Kamilla Salmiņa, zēnu konkurencē uzvarēja Maksims Soleičuks, bet sudrabu visās distancēs un kopvērtējumā ieguva Daniels Keišs. Junioru F grupā meitenēm Elīnai Kičiginai zelts 111 m distancē un kauss par trešo vietu kopvērtējumā.

Zēnu grupā par absolūto zelta medaļnieku kļuva Rojs Noviks. Valteram Kānbergam sudrabs 222 m distancē, bronza 111 m distancē un bronzas kauss kopvērtējumā. Junioru E grupā Anna Jansone divās distancēs bija pirmā, vienā – otrā, kā arī kļuva par uzvarētāju kopvērtējumā. Junioru D grupā Helēnai Džeinai Leinbergai sudrabs 500 m distancē un kauss par trešo vietu kopvērtējumā. Zēnu konkurencē par absolūto uzvarētāju visās disciplīnās un kopvērtējumā kļuva Kristaps Cielavs. Junioru C grupā Ksenijai Babaicevai zelts 1500 m distancē, bronza 500 m distancē un kauss par pirmo vietu kopvērtējumā, bet trešo vietu sezonā izcīnīja Emīlija Gūtmane. Zēnu konkurencē sudraba medaļa kopvērtējumā Vincentam Vilkam, bet trešā vieta Artūram Pīlāgam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: