Lai ventspilniekus aicinātu regulāri sportot, nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un dzīvot aktīvu dzīvesveidu, Olimpiskais centrs Ventspils dažādo savus piedāvājumus, rīko atvērto durvju dienas un dažādas akcijas.

Atvērto durvju dienās ventspilnieki bez maksas var apmeklēt sporta nodarbības un konsultēties ar speciālistiem. Atvērto durvju dienu Ūdens piedzīvojumu parkā, kas notika janvārī, apmeklēja vairāk nekā 220 cilvēku. Tāpat Olimpiskais centrs regulāri uzrunā interesentus ar reklāmas akcijām, kurās visbiežāk tiek piedāvātas dažādas atlaides. Viena no šādām akcijām norisināsies jau rīt, 14. februārī – visu mīlētāju dienā.

Akcijas dienā visi mīlētāju pārīši (meitene un puisis), kuri apmeklēs Ūdens piedzīvojumu parka ūdens atrakciju un/vai SPA kompleksu, kā arī Ledus halles publisko slidotavu, saņems 50% atlaidi izvēlētajam pakalpojumam. Tas nozīmē, ka par pakalpojumu būs jāmaksā tikai vienam apmeklētājam. Akcijas laikā Ūdens piedzīvojumu parkā no plkst. 12 līdz 20 darbosies fotostūrītis, kur visiem pārīšiem būs iespēja nofotografēties un saņemt lielā baseina bezmaksas apmeklējuma kuponu divām personām. Bildes tiks publicētas Olimpiskā centra Ventspils profilā Facebook, bet trīs pārīši, kuru foto iegūs visvairāk like, saņems vērtīgas balvas no Ūdens piedzīvojumu parka.

 

Bez regulāri rīkotajām reklāmas akcijām Olimpiskā centra sporta un atpūtas bāzu apmeklētājiem tiek piedāvāta arī virkne cenrāžos noteikto atlaižu, kas ir pastāvīgas.

Piemēram, rīta stundu apmeklējumi atlētikas zālē, peldbaseinos vai sporta spēļu zālēs ir lētāki. Pastāv atlaides, kas tiek piemērotas noteiktās nedēļas dienās: piektdienās ūdens atrakciju un SPA kompleksā ģimenes saņem 30% atlaidi, bet pirmdienās un ceturtdienās visi apmeklētāji – 20%. Piektdienās paredzēta arī atlaide visiem lielā un mazā peldbaseina un atlētikas zāles apmeklējumiem 20% apmērā.

 

Atsevišķa atlaižu grupa paredzēta dzimšanas dienu svinētājiem! Pludmales akvaparkā dzimšanas dienu svinību dalībniekiem, kuri ieradušies vismaz piecu personu grupā, tiek piedāvāta 25% atlaide, bet Ūdens piedzīvojumu parkā – 20% atlaide. Turklāt pats gaviļnieks var apmeklēt ūdens atrakcijas un SPA kompleksu bez maksas. Ja jubilārs savā dzimšanas dienā ieradies bez viesiem, viņš var atpūsties ar 50% atlaidi. Dzimšanas dienas izdevīgi svinēt arī Piedzīvojumu parkā, jo svinību dalībniekiem tiek piedāvāta atlaide no 20% līdz 50%, kas atkarīga no dalībnieku skaita. Atlaides tiek piemērotas arī noteiktām apmeklētāju grupām – skolēniem, studentiem un pensionāriem. Ja atlētikas zāles, slidotavu vai peldbaseinus esat plānojuši apmeklēt regulāri, piemērota būs abonementu iegāde.

 

Precizēta informācija par atlaižu piešķiršanas nosacījumiem atrodama cenrādī mājaslapā www.ocventspils.lv.

 

Par dažādām akcijām un speciālajiem piedāvājumiem Olimpiskais centrs Ventspils interesentus informē pilsētā izvietotajos TV ekrānos, afišās, sludinājumos un informatīvos rakstos vietējā un reģionālajos laikrakstos, interneta portālos un citur. Olimpiskajam centram Ventspils, Piedzīvojumu parkam, slēpošanas kalnam Lemberga hūte, Ūdens piedzīvojumu parkam un Pludmales akvaparkam, kā arī Olimpiskā centra viesnīcai ir savas mājaslapas, kurās pieejama aktuālākā informācija par pakalpojumiem un akcijām. Pēdējā laikā ievērojami palielinājusies aktivitāte sociālajā tīklā Facebook, kur ziņām un jaunumiem seko vairāk nekā 2000 cilvēku. Tāpat Olimpiskais centrs Ventspils, Piedzīvojumu parks un Lemberga hūte savus sekotājus par aktualitātēm informē Twitter kontā un portālā Draugiem.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: