Ziemassvētki un gadumi­ja saistās ar dāvanām, to sa­ņemšanu un došanu, un malā nestāv arī Olimpiskais centrs Ventspils.

Ūdens piedzīvojumu parks sagādājis lielisku iespēju iepriecināt savus tuvos vai palutināt pašiem sevi, iegādājoties abonementus par īpaši izdevīgām cenām. Līdz 22. decembrim pērkot abonementu uz lielo vai mazo peldbaseinu, nodarbībām vecākiem ar bērniem, peldēšanas apmācību, ūdensaerobiku un grūtnieču nodarbībām, 8 reižu apmeklējumam būs 20%, bet 24 reižu apmeklējumam pat 30% atlaide! Lieliska dāvana būs arī SPA 4 reižu abonements, ko akcijas laikā varēs iegādāties ar 20% atlaidi.

Ar to prieki tikai sāksies, jo visi iegādātie abonementi piedalīsies Olimpiskā centra Ventspils dāvanu maisa izlozē, kurā būs iespējams laimēt kādu no 36 Olimpiskā centra draugu dāvanām vai galveno balvu no prāmju operatora Stena Line – ceļojumu uz Travemindi (Vācija) četrām personām. Tas vēl nav viss! Tāpat tiks izlozēti ielūgumi no kino RIO, dāvanu kartes no teātra nama Jūras vārti, restorāna Tex-Mex, SIA Diana Sveces,veikalu tīkla top!,kolektīvā iepirkšanās portāla Cherry.lv undāvanas no veikalu tīkla Douglas. Varēs iegūt arī ielūgumus uz Muzikālo banku, Jaunrades nama planetāriju, Ūdens piedzīvojumu parku, slēpošanas kalnu Lemberga hūte un, visbeidzot, arī sezonas abonementus no BK Ventspils.

Lai piedalītos dāvanu maisa tukšošanā, līdz 22. decembrim var iegādāties abonementus arī uz Basketbola halles atlētikas zāli, Ledus halles slidotavu, Ūdens piedzīvojumu parka atlētikas zāli un ziemas skeitparku. Savukārt 22. decembrī jātur īkšķis, jo tieši tad pulksten 18 Ūdens piedzīvojumu parkā notiks izloze. Tā ka pasteidzieties un nepalaidiet garām lielisku iespēju!

Iespējams, kādam vairāk patiks izdevība iegādāties dāvanu kartes, kas dāvanā, protams, var labi papildināt arī jebkādus abonementus. Olimpiskais centrs Ventspils piedāvā īpašas Ūdens piedzīvojumu parka un slēpošanas kalna Lemberga hūte dāvanu kartes. Jaunais papildinātais dāvanu karšu piedāvājums dos iespēju pircējam iegādāties dāvanu, nenorādot pirkuma summu, turklāt šo dāvanu karšu cena salīdzinājumā ar standarta cenrādi ir ļoti izdevīga. Šīs dāvanu kartes varēs iegādāties tikai decembrī.

Ūdens piedzīvojumu parks piedāvā dāvanu kartes divu stundu ūdens atrakciju un SPA apmeklējumam. Pērkot dāvanu karti vienam pieaugušajam, jāmaksā tikai 9 eiro, bet bērnam līdz 12 gadu vecumam – 6 eiro. Dāvanu kartes izmantošanas termiņš ir trīs mēneši. Savukārt vēl pirms sezonas sākuma iespējams iegādāties slēpošanas kalna Lemberga hūte dāvanu kartes divu stundu slēpošanas kalna apmeklējumam, kas ietver pacēlāja un inventāra nomu. Pieaugušajiem dāvanu karte maksā 10 eiro, bet bērniem līdz 12 gadu vecumam – 8 eiro. Izmantojamas tās būs līdz 15. martam vai līdz sezonas beigām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: